Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért remegnek itthon az...

Miért remegnek itthon az emberek a 20 (! ) éves Passatokért meg BMW-kért mikor ezek Németországban, Ausztriában már csak ócskavasak?

Figyelt kérdés
2017. szept. 24. 15:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
24%
Mert tágas, nagy autók, tele extrákkal. Mit vegyenek helyette, 10 éves Ignis-t?
2017. szept. 24. 21:03
 12/18 anonim ***** válasza:
20%

Miért remegnek itthon az emberek műanyag daciak-ért, renaultokért?

Igaz, hogy újak, de én nem leszek a bank rabszolgája 10 évig!

Autót csak kp-re veszünk!

hacsak nem akarsz úgy járni, mint az utcabeli srác, aki havi 70-et fizetett egy fapados suzukira.

A bank autójával ne menőzz!!!

Gyere nézd meg a 18 éves Audim, aztán kiderűl, ócskavas-e? :-)

2017. szept. 24. 21:55
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

10

Úgy írtam, hogy "szinte" senkinek nem kéne.

Ez nem azt jelenti, hogy senkinek.

Tudom, hogy vesznek 20-25éves autókat is emberek de ez nagyon kis százalék.

2017. szept. 24. 22:05
 14/18 anonim ***** válasza:
Mert az " menő ". Hiába ésszerűtlen, de ugye kell mert az a márka...Hiába kapna mondjuk annyiért egy fiatalabb kevesebbet futott autót más márkából, ami akár kénylemben is hozza már azt a szintet de az nem jó, mert hétköznapibb.
2017. szept. 25. 01:59
 15/18 anonim ***** válasza:
9%
Mert többnek akarnak látszani emellett pénzügyi analfabéták. A fizetéseket figyelembe véve klasszikus Suzukiknak és F/G Astraknak és társaiknak kellene uralni az utcaképet.
2017. szept. 25. 08:26
 16/18 anonim ***** válasza:
47%

Az a része jó, hogy ugyanannyi pénzért az öregebből prémiumabbat lehet kapni és ez igaz is, meg ésszerű is. Csakhogy az emberek nagy része nem ezen síkon gondolkodik, hanem bömös, négykarikás, passzátszél legyen, hogy meg tuja mutatni a szomszéd autójánál, az egész utcánál is "jobbat" vett. A fiatalabbaknál meg semmi ésszerű érv nem jön számításba, csak hogy menő legyen.

Na ezzel a gondolkodással meg lehet bszni az egészet. Mert az idősebb prémium autó kiválasztásához gondolkodni is kell és nem a menőzést szem előtt tartani.

2017. szept. 25. 08:43
 17/18 anonim ***** válasza:

"Fiataloknál semmi ésszerű érv"

- 5.5 liter/100 km átlagfogyasztás

- Kényelem: Digitális klíma, ülésfűtés, elektromos ablakok, fűtött elektromos tükrök, napfénytető, elektromos gerinctámasz, fényre sötétedő belső tükör, gyári 7 hangszórós hifi (4 mélyközép, 2 magas, 1 mélyláda), könyöklő, tolatóradar, xenon lámpák

(Ezeket melyik fiatalabb autó tudja, 1 millióért?)

- Dinamikus motor, amivel nem kell félni minden előzésnél (mint az előző autómnál)

- Nem rozsdásodik, mert galvanzizált a kasztni

Fiatal vagyok és én ezek alapján választottam.

Ezek közül melyik érv volt számotokra menő?

A fenntartása nem okoz problémát, pedig mindenből minőségit kap, olajból, üzemanyagból, szűrőből, gumiból, alkatrészekből...mindenből.

Egyébként ha tényleg ellenérveket akarunk a német prémium ellen felhozni, az a fenntartás. Például: Egy ugyan ilyen évjáratú Astrában 7 ezer Forintból megvan egy 10000 kilométeres kis szerviz (olaj, olajszűrő, levegőszűrű), nekem csak az olaj a duplája.

Van, akinek ez megéri, van akinek nem...

Meg sajnos vannak akik tényleg menőzésből veszik meg, utána tákolják az ebay-ról vett kínai alkatrészekkel, rakják rá a 18-as felnit Linglong, meg Saulin gumival. A kocsmában meg pörgetik a kulcsot :D Szerencsére ritkán látok ilyet, de tényleg létező jelenség.

2017. szept. 25. 22:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Sok fut még ezekből Németorzágban, Ausztriában is persze a jobb állapotúak amik nem eladók. A levetett roncsokat már rég eladták a magyar és a román állampolgároknak akik már rájöttek hogy ezek amilyen olcsók voltak annyira széthajtott roncsok és már mindenki szabadulna tőlük - ha tudnának de nem tudnak mert senki nem akar egy megbízhatatlan pénztemetőt amire minden megspórolt pénze rámegy. Látod már senki se remeg ezekért - maximum a friss jogsis hülyegyerekek de ők is rájönnek hamar hogy pénzük mellette nem sok marad úgyhogy ők is hamar el akarják adni hogy vegyenek egy végül egy olyan autót ami az anyagi helyzetükhöz illik - Opelt Fordot vagy valami megbízható japánt.
2017. szept. 26. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!