A műszerfalon menet közben kigyulladt a piros akkumulátor hibajelző, mi lehet a probléma? (OPEL ASTRA G - 1999)
Figyelt kérdés
Tegnap tapasztaltam először, gázpedál nyomásra vibrált a jelzés (erősebben, gyengébben világított), majd ha elengedtem gázpedált, akkor megszakítás nélkül világított.
Érdekes jelenség még, ha lenyomtam a kuplungot, akkor kialudt az akkumulátor hibajelző.
A hibajelzés mindössze 15 percig tartott, majd megszűnt.
Az utolsó km megtételekor már azt tapasztaltam, hogy a kormánymű szervó motorja nem működik.
Van ötletetek?
2017. szept. 23. 08:59
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg a generátorral van valami baj.
Ne várd meg, míg nem fog beindulni, újíttasd fel vagy cseréld a generátort.
2/2 anonim válasza:
Ellenőrizd a akku feszültségét, aztán járó motornál is. Nagyon úgy néz ki, hogy a generátor gerjesztése halódik.
Persze az akusarukat is nézd meg, jól érintkeznek-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!