Ha gyorsan hajtok, és utánam jön a rendőr, de semmivel sem mérték a sebességem, akkor csak igazoltathat és figyelmeztethet, vagy akár büntethet is?
Figyelt kérdés
2017. szept. 22. 10:16
11/15 Tomcatters válasza:
Hidd el, h nem fogja elfogadni (mert nem hiteles) , max ha balesetet okoztál... Sima gyorshajtasert igy nem buntetnek (nem is foglalkoznak vele ennyire) , ha viszont balesetet okoztál, az, joval komolyabb ügy es komolyabban foglalkoznak vele Kimegy a helyszinelo...stb
12/15 anonim válasza:
Cseszheti a kameráját.Ha elismered bünti ha nem akkor max picit szívózik és viszlát...Engem is állítottak meg 30asnal 70nel mentem azthiszem.Félre intett (kanyarba álltak) mondta hogy kicsit túl léptem az 50et nem? Mondom neki milyen 50 30as a határ csak kicsit elbambultam.Annyit mondott legalább figyelek..és viszlát..Ha akarna se tudna mit mondani..megy és feljelent mert ő úgy látta gyorsan megyek? Ugyan mááár...Kiröhögik.
13/15 anonim válasza:
Na, a tudálékosok itt is oktatják a népet...
Gyertek ki Dortmundba hozzánk, aztán majd magyarázkodjatok a rendőrnek! :-)
14/15 Tomcatters válasza:
13 A torveny az torveny :D "nem tudalekossag"
Nemetorszagba nem tudom ,hogy mennek a dolgok, de semmi koze a magyar torvenyekhez
15/15 A kérdező kommentje:
Bár kissé megoszlanak az álláspontok, így nem tudok biztos lenni abban, hogy egyik vagy másik a "helyes válasz", elismerni nem fogok semmit, ha arra kerül sor :) Köszi a válaszokat!
2017. szept. 24. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!