Hogyan hatékonyabb egy autós hirdetés?
Inkább ez a korrekt.
Én is így hirdettem meg az enyémet, viszonylag hosszú, részletes leírás, módosításokról, extrákról, hibákról stb. Bőven a típus kínálatának felső negyedébe pozícionáltam, pár száz forintért megvettem, hogy a HD képek nagyíthatóak legyenek (ja és persze ezek tiszta kocsiról, jó fényviszonyok között készült éles képek voltak), szinte semmi alku nélkül két hét alatt elkelt.
Jó ellenpélda erre, hogy amit én vettem (viszonylag ritka típus), gyenge minőségű, sötét garázsos képekkel, szinte leírás nélkül volt hirdetve, hónapokig árulták, ignoráltam én is a hirdetést, csak azért néztem meg, mert útba esett egy csalódásos autónézés után. Aztán közben egy szinte hibátlan autó volt, nagyon jó áron.
"bízva abban, hogy nehezebben tudnak majd alkudni belőle."
A nepperek felhajtóit nem érdekli mit írsz le, már akkor felhívnak amikor még a képeket se töltötted fel a HAHU-ra, és kapásból azt fogják kérdezni, hogy mennyit engedsz a feléből! Meg azt, hogy főnök, mennyi az alja?
:D
Vagy hogy tesó mennyi a vége.....ilyenkor kell mondani hogy 220!
A túloldalon majd hallod a teljesen értetlen csendet.......igy aztan folytathatod is hogy 220km/h,annyival már mentél vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!