A2 jogsiba melyiket vegyem meg inkabb a ktm exc 125 2t vagy exc 250 4t?
Figyelt kérdés
Erőben az exc 250 nagyobb mint az 125?Mert hallotam olyanokat hogy az 125 siman otthadja a 250 mert hogy 2t.Ebben mi az igazság?Olyat szeretnék venni ami erős és megbizható.Es nem arra gondolok hogy alig akarok rákölteni mert szerintem motornal nem nagyon lehet ilyet megengedni.Előre is köszönöm a segítséget!:)2017. szept. 17. 11:53
1/2 anonim válasza:
A 2T erősebb, szarrá lehet nyelezni is stb., viszont tudni kell, hogy mikre érzékeny pl. motorfékezés kerülése, jól beállított karbi, jól bekevert olaj.
Meg persze nehezebb is motorozni vele a másabb gázreakciója miatt. Meg el kell viselni a nem kicsi hangját.
A 4T az lehet picit gyengébb, de sokkal nyugodtabb és könnyebb vele motorozni, bár valakinek egy idő után unalmas.
2/2 A kérdező kommentje:
Hat nekem az lenne a mérvadó hogy ne unjam meg hamar mert hosszutavra szerenék venni
És a 2t vagy a 4t a szervizigenyesebb?
2017. szept. 17. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!