Piaggo vespa lx50 es (4T) robogó szerízigényes?
Figyelt kérdés
450km volt benne amikor megvettem, digitàlis óràval, mennyi ideig kell a motort bejàratni,és utàna milyen szervízelést igényel?2017. szept. 13. 10:35
1/3 anonim válasza:
Már be van járatva, utána meg jöhet a rendszeres olajcsere, aminek a periódusát leírja a kézikönyve.
Én régebben a 4T robogómnál 5 ezrenként kicseréltem a motorolajat, 10 ezrenként a hajtómű olajat, mikor eszembe jutott megnéztem a fékfolyadékot. rendszeresen ellenőriztem az akkutszintet.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem kell 1000km_t járatni minta régieket? ok, lehet az újakat nem kell, nincs kézikönyvem, nem adott hoztà a régi tulaj felesége, mert a férje motorja volt, ô meg meghalt,az asszony nem ért hozzá semmit,nekem meg nem volt még ilyen új motorom..
2017. szept. 13. 16:53
3/3 Nyakasparasztgazda válasza:
Megvan még a vespa?
Mivel nincs olajszűrő, max 3000 km ként olajcsere!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!