Mk1 focus 15ös 255/70 es gumi?
Figyelt kérdés
Kérdés , akinek van ilyen fókája, szerintetek aláfér egy ilyen méretű gumi pl a gyári 15ös felnire?2017. szept. 13. 10:33
1/10 D. Brasco válasza:
Ilyen gumi nincs is.....nem 155/70 akart az lenni??
2/10 anonim válasza:
Szélességben nem fér alá, mert biztos nagyon kilógna. A pert pedig tényleg elirtad.
3/10 A kérdező kommentje:
Már hogy a fenébe írtam volna el, van ilyen,
ebay en nézegttem ezeket a gumikat,
2017. szept. 13. 11:28
4/10 anonim válasza:
Szám szerint van ilyen.
5/10 anonim válasza:
Miért is akarnál ilyen gumit tenni egy Focusra?
6/10 D. Brasco válasza:
Ja bocs....15-ösben tényleg van ilyen mar csak azt nem értem egy fókára minek neked egy terepgumi?!?
7/10 A kérdező kommentje:
Valamiért bejönnek ezek a magas falú gumik, persze egyértelmű, hogy ilyen szélesség meg magasság nm fér be, de pl 14 es felnikkel vagy neadjisten 13as. azért ha belegondoltok szép lenne.
2017. szept. 13. 12:22
8/10 anonim válasza:
Hogy a fenébe ne férne be?? Azért, mert 25,5 cm széles, bas*d meg :)) És kilógna az autó alól.
9/10 D. Brasco válasza:
Kérdező mesélj még......ugyanis még nem sikerült kitalalnom hogy te valami igazi szakavatott hülye vagy,vagy csak egy idétlen troll
10/10 A kérdező kommentje:
9es
nem tudom , mond meg te, tippelj
2017. szept. 13. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!