Jól gondolom, hogy az itt válaszolóknak fingja nincs az autókról, motorokról?
Pontosan.
Vannak jó páran akik csak unatkoznak és azért járnak ide, osztják az észt. De vannak olyanok is (bár kisebbségben) akik tudnak értelmes válaszokat adni.
tapaszatalatok utján válaszolnak, de sok a az unatkozó troll is.
Néha akad 1-2 hozzáértő válaszoló is.
Vannak értelmes válaszolók, akik értenek az autókhoz, meg jó indulatúak is. De vannak akik csak papiron okosak, osztják az észt. Sokan. Nagyon fújják az olaj minőséget, mint ha könyvet vagy lexikont olvasnának fel.
Azért ki lehet szűrni hogy kik azok, akik értenek hozzá és kik azok akik csak okoskodnak.
Én inkább azt nem szeretem amikor valaki megkérdezi , hogy miért nem indul az autó. És ennyi. Na itt mit lehet javasolni?
Szerintem teljesen jogos. Nekem semmifele kozeli vegzettsegem nincs(Elektrotechnikai technikus, Villanyszerelo), megis itt osztom az eszt.
Csak veletlenul dolgoztam 2.5 evet mezogazdasagi gepszerelokent, utanna 2.5 Ev foldmunkagepek, funyirok, es egyebb nyalanksagok kozott. Poenbol tanultam meg heggeszteni, esztergalni(alap dolgok). Unalmamban szorakoztam hidraulikaval. Ezert is irom 100% ban igazad van meg 10% AFA
9+
pl: 2.0 DCI, az egyik legjobban sikerült diesel motor! De ezt sokan nem bírják feldolgozni, mert francia... vagy mert renault...
Minden téren legalább annyit bír mint a vw PD-je, és nagy előnye a láncos vezérlés, bár igaz a cserélni kell elég borsos ára van, de nem kerül annyiba mint kilométer arányosan leosztva egy PD vezérlés csere.
(nekem VW-m van :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!