Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik jobb vétel?

Melyik jobb vétel?

Figyelt kérdés

nissan quasquai 1.5 dCi Tekna 2WD 9 eves 2 millio forint

opel tigra cabrio 1.3 DTI 10 eves 1 millio forint

- melyiknek alacsonyabb a fogyasztasa?

- melyik lenne okosabb valasztas?

egyedulallo vagyok, nincs gyerekem

2017. szept. 12. 09:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt kell eldöntened, hogy mire is szeretné használni. Egy városi terepjáró (Quasquai) felesleges, ha nem akarsz vele hobbi hétvégi házadhoz földúton elautókázni, illetve terepen nem szeretnéd használni. Tigrának kisebb a kasztnija, könnyebb és a motorja is kedvezőbb (már ami az üzemanyagfelhasználást illeti). Egyetlen hátrány a cabrio jellege: télen igen csak hideg lehet, bár aztán ki tudja...
2017. szept. 12. 09:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Kabrióba csak akkor vegyél dízelt, ha kedveled a hangját! Szeritem illúzióromboló egy nyitott tetős kocsi kerregése.

Fogyasztást a spritmonitor.de oldalon tudsz ellenőrizni, de ne az legyen a vásárlást eldöntő tényező, mivel ezen kocsik fenntartásában az üzemanyag max 50%-a a teljes költségnek, így 1-2 liter ide vagy oda irreleváns.

Hogy melyik jobb vétel számodra, azt ennyi infóból nem lehet megállapítani, mivel a felhasználási jelleget és várható futásteljesítményt is kellene ismerni az évesen rá szánt költségkerettel együtt.

2017. szept. 12. 09:29
 3/7 D. Brasco ***** válasza:
A 2 kocsiban annyi a kozos hogy mind a kettőnek van 4 kereke azt ennyi....azon kívül az autos univerzum.ket teljesen atellenes pontján állnak!Egy kisebb suv vs egy pici kabrio........az okosabb választás a nissan midnen teren....minden másra meg ott a te egyeni döntésed........mert ennyininfo alapján erre a kérdésre objektív választ adni nem lehet
2017. szept. 12. 09:47
 4/7 A kérdező kommentje:

csak varosban hasznalnam

napi max 50km

fontos, hogy a kesobbiekben ha szukseg ugy hozza el tudjam adni

ezert gondoltam a quasquai jobb e teren

egy dizel cabrio eladasa nehezebb lehet

hobbi autonak kellene

2017. szept. 12. 14:24
 5/7 A kérdező kommentje:

megneztem ezen a sprintmonitor oldalon

a ket auto fogyasztasa a velemenyeket atolvasva ugyanaz

2017. szept. 12. 14:32
 6/7 A kérdező kommentje:

az évesen rá szánt költségkeret

ezt nem tudom megmondani most hiszen ez utolagosan derul ki, melyiknek milyen problemaja van/lesz

de erre azt tudom mondani szivesen koltok autora mert szeretem, hobbim az autokazas

2017. szept. 12. 14:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Én tigrát biztos hogy nem vennék , ha feléért adnák se. Annyi hely sincs benne mint egy kispolskiban. Szörnyű egy idétlen valami.
2017. szept. 12. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!