Szívómotoros benzines autót keresek 0-5 évesig, melyik márkának van még ilyen?
Figyelt kérdés
2017. szept. 11. 20:29
2/9 anonim válasza:
Hirtelen ennyi turbó benzin lett?
3/9 anonim válasza:
Az elen szerintem a Mazda jar, de ahogy irjak a legtobb gyartotol lehet ilyeneket talalni.
4/9 anonim válasza:
A legtöbb gyártó már csak a szegénypiacok szükségmegoldásaként tartja meg a szívó motorokat és ha értelmes felszereltséggel akarod megvenni máris turbót kell választani, így a kérdés jogos. A Mazdánál nézelődj, ott még értelmes szívómotorok vannak, bár drágább lesz.
Egyébként miért félsz a turbótól ha megkérdezhetem?
5/9 anonim válasza:
Újonnan már csak Mazda, Hyundai/Kia, Suzuki.
5 évesig még Ford, Honda.
A többi gyártónak csak esetlen nagyon gyenge szívómotorai vannak kisautókba.
6/9 anonim válasza:
Bocs a Toyotát kihagytam 5 évesig...
7/9 anonim válasza:
Nem halt még ki a szívó motor. Egyelőre kevesebb az a márka amelyiknek nincs.
8/9 anonim válasza:
Peugeot/Citroen-nek is van még, csak ritka az az autó amibe lehet még kérni földihalandó szívó motort.
9/9 Németh János 2 válasza:
Van sok de én a Mazdát ajánlanám egyedül ők tartottak ki a szívó benzinesek mellet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!