Egy jogsi kb menyibe kerül? Hogy kell elkébzelni egy ilyen oktatást?
Figyelt kérdés
2017. szept. 11. 15:41
1/4 anonim válasza:
amíg nem megy a helyesírás addig semennyibe
2/4 anonim válasza:
Hát írni és olvasni tudni kell, lehetőleg helyesen, szóval "mennyibe" és "elképzelni". Autós iskolánként változik az összeg.
3/4 anonim válasza:
Nekem kicsit kevesebb 200ezerből lett meg a jogsim(beleszámolva a bérletet nyárra,hogy vezessek). Mindenből átmentem elsőre,40 órát vettem,és egy átlagos áron dolgozó autóssulinál voltam.
Ismerősöm egy drága sulinál volt+ az oktató le is húzta+meg is bukott nem is egyszer,így ő kb. 400ezerből rakta le a jogsit.
A KRESZ olyasmi mint egy sulis óra,az oktató beszél,te figyelsz,senki nem zaklat,a te problémád,ha megbuksz.
Elsősegélyen kell néhányszor gyakorolnod a feladatot,meg odafigyelni órán,akkor nem lesz semmi baj.
Az gyakorlati órákon pedig te vezetsz,az oktató segít,magyaráz. Egy idő után megszűnik a segítség,már csak a magyarázat marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!