Miért népszerű a kombi?
Nem hiszem hogy mindenkinek olyan sok pakolni valója lenne, vagy annyira kellene a hely. Főleg városiaknak.
Mi készteti az embereket mégis arra, hogy kombit vegyenek? A sima ferde hátú vagy a sedan sokkal elegánsabb
Nekem is kombim van, már a második. Egyszerűen praktikus. Ritkán kell nagyobb dolgokat, vagy sok csomagot beraknom, de olyankor nagyon jó, hogy nem kell forgatni a cuccokat, hanem csak berakom és kész.
Az, hogy kinek mi tetszik, teljesen egyén függő. Nekem tetszik ez a puttonyos forma. Én fiatal vagyok, ilyenkor a sztereotípiák szerint valami hangos hülyegyerek autómnak kéne lennie. Ennek ellenére van egy dízel kombim. A baráti társaságomban is szinte mindenkinek kombija van (és szinte mindenkié dízel)
Irtózom a "koporsószállítóktól". Ha rajtam múlik, nekem soha nem lesz.
Most is 5 ajtós autóm van és a következő is az lesz. Nekem teljesen megfelel a mérete. Az utastér közel ugyan akkora. Ha néha valami nagyobb cuccot kell vinni, lehajtom a hátsó üléseket és máris van több mint egy köbméter rakterem.
Nem építkezem, nem vagyok költöztető, se területi képviselő, se szervizes hogy rendszeresen több köbméter cuccal járjak. A kombik kinézete már csak azért sem tetszik, mert sok esetben először az 5 ajtós modellt tervezik meg, majd ha az kész azt "kombisítják". azaz ráraknak egy ormótlan elnagyolt puttonyt. Amitől az egész nagyon bután néz ki. Tisztelet a kivételnek, nyilván lehetne ellenpéldát felhozni, de egy kezemen meg tudnám számolni hány olyan kombi van, amire azt mondom, hogy kinézetre elmegy.
A sedan ma már nagyon nem népszerű. Köszönhetően a fix csomagtartónak. Nem variálható úgy, mint egy 5 ajtós.
Amitől pedig a hátamon is feláll a szőr az az mikor egy 1.4-es kombin a sportosságot akarják erőltetni. Leültetik a porba, felrakják a malomkőméretű felniket, meg a "hülyegyerek" toldatokat, stb. Egy kombi szóljon a praktikumról, a pakolhatóságról, nagy raktérről, de ne akarjanak belőle versenyautót csinálni, mert nagyon nem az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!