Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért népszerű a kombi?

Miért népszerű a kombi?

Figyelt kérdés

Nem hiszem hogy mindenkinek olyan sok pakolni valója lenne, vagy annyira kellene a hely. Főleg városiaknak.

Mi készteti az embereket mégis arra, hogy kombit vegyenek? A sima ferde hátú vagy a sedan sokkal elegánsabb

2017. szept. 9. 08:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem is kombim van, már a második. Egyszerűen praktikus. Ritkán kell nagyobb dolgokat, vagy sok csomagot beraknom, de olyankor nagyon jó, hogy nem kell forgatni a cuccokat, hanem csak berakom és kész.

Az, hogy kinek mi tetszik, teljesen egyén függő. Nekem tetszik ez a puttonyos forma. Én fiatal vagyok, ilyenkor a sztereotípiák szerint valami hangos hülyegyerek autómnak kéne lennie. Ennek ellenére van egy dízel kombim. A baráti társaságomban is szinte mindenkinek kombija van (és szinte mindenkié dízel)

2017. szept. 9. 12:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyrészt a pakolás miatt is szuper és nekünk hetente jól jon, hogy ilyen pakolható. Mondjuk mi két éve házat újítunk fel szépen apránként. Emellett szeretjük, hogy amig pakolunk be a csomagtartóba, látjuk a gyereket, halljuk, hogy mit csinál a hátsó ülésen. Klíma miatt a csomagtartó is hűvösebb, hiszen egy térben van. De nemsokára veszünk melle egy egyterűt is, mert bővül a család. Azt gondolom még jobban utálod. 😂
2017. szept. 9. 13:37
 13/15 anonim ***** válasza:
48%

Irtózom a "koporsószállítóktól". Ha rajtam múlik, nekem soha nem lesz.

Most is 5 ajtós autóm van és a következő is az lesz. Nekem teljesen megfelel a mérete. Az utastér közel ugyan akkora. Ha néha valami nagyobb cuccot kell vinni, lehajtom a hátsó üléseket és máris van több mint egy köbméter rakterem.

Nem építkezem, nem vagyok költöztető, se területi képviselő, se szervizes hogy rendszeresen több köbméter cuccal járjak. A kombik kinézete már csak azért sem tetszik, mert sok esetben először az 5 ajtós modellt tervezik meg, majd ha az kész azt "kombisítják". azaz ráraknak egy ormótlan elnagyolt puttonyt. Amitől az egész nagyon bután néz ki. Tisztelet a kivételnek, nyilván lehetne ellenpéldát felhozni, de egy kezemen meg tudnám számolni hány olyan kombi van, amire azt mondom, hogy kinézetre elmegy.

A sedan ma már nagyon nem népszerű. Köszönhetően a fix csomagtartónak. Nem variálható úgy, mint egy 5 ajtós.

Amitől pedig a hátamon is feláll a szőr az az mikor egy 1.4-es kombin a sportosságot akarják erőltetni. Leültetik a porba, felrakják a malomkőméretű felniket, meg a "hülyegyerek" toldatokat, stb. Egy kombi szóljon a praktikumról, a pakolhatóságról, nagy raktérről, de ne akarjanak belőle versenyautót csinálni, mert nagyon nem az!

2017. szept. 9. 14:22
 14/15 anonim ***** válasza:
45%
Sokkal, de sokkal jobb a kihasználtsága így az autónak, hiszen nincse lecsapva az autó hátulja, mint a sedannak, hanem az a hely is kivan használva. És ez nagyon hasznos tud lenni, mindenféle cuccok pakolására, mosógép hazaszállítására, vagy ha valamit otthon felújítok a házban, mindenféle cucc befér az autóban, amit vásárolok. Sok autó még szebb is kombiban, pl Audi, Volkswagen.
2017. szept. 9. 14:48
 15/15 anonim ***** válasza:
37%
40 éve vezetek, és mindig igyekeztem kombit venni, mert szeretem a praktikus dogokat. Pedig csak 18 éve élek vidéken, addig városlakó voltam.
2017. szept. 10. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!