Milyen autót érdemes venni 1,2 millióért?
Igen, az autó itthon van, itt is szeretném eladni.
2. tulajdonosa vagyok a kocsinak, 2010-ben, 7 éve vettem 1,42M-ért, jóval kevesebb km-rel, akkor 5 évesen. Ezért is lenne nekem furcsa, ha 1,2-ért vagy többért most el lehetne adni.
De igazság szerint annyira még nem nézegettem, hogy most mennyiért mennek ezek.
A szerelőm is azt javasolta, hogy nézzem meg, hogy hasznaltauto.hu-n a hasonló felszereltségű, évjáratú ilyen típusú kocsikat mennyiért adnak, és ezen belül az állapotra tekintetten nyugodtan a magasabb árfekvést lőjem be.
Úgyhogy ha majd arra kerül a sor, az lesz. Köszönöm. És bocs, hogy félig-meddig beleoffoltam az eredeti témába. :)
Az otthoni piac jóval drágább mint az itteni, úgyhogy felejtsd el, amit írtam. Feleolyan jó állapotú autóért majdnem kétszer annyit kérnek el otthon sokszor.
Amit én írtam az a német viszonylatokra vonatkozott, kint élek és a férjem egyébként hobbi autószerelő és kereskedő így van némi rálátásom.
Renault laguna vagy scenic csakis 1.9,1.5 dCi motorral!
Ezekből fiatalabbat,felszereltebbet lehet találni és szebb állapotúakat jobb áron mint vw-t audi-t opel-t!
Nézesd át egy JÓ szerelővel őket mielőtt megveszed!!!!!!
Vigyázni kell rá és rendesen karbantartani(amugy ez az osszes autora igaz) és soha nem lesz vele gondod!
Ne haragudj, de a Renault-ot nagyon nem tudom ajánlani.
Tavaly vettünk egy renault-t 7.000 €-ért, szóval még csak nem is az "olcsóbb" kategóriából, persze ez itt nem drága, de na, nem tragacs minőség.
Jobban rángat 120-nál, mint a 12 éves Corsa :( Szóval a menetbiztonsága nulla, állandóan az az érzésem van, hogy egyszer csak szétesik.
És ez minden Renault-ra jellemző, a nagynéném és a nagybátyám is megrögzött rajongók, pont ugyanezt tapasztaltam az ennél újabb verziókban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!