Autót szeretnék vásárolni.3-3,5 M között. Havi 10 ezer km-t megyek. Mi lenne az ideális?
Figyelt kérdés
2017. szept. 5. 21:50
1/9 anonim válasza:
Dacia Sandero, Logan vagy MCV attól függően, mekkora kocsiban, és milyen karosszáriaformában gondolkozol.
2/9 anonim válasza:
A várható futásteljesítményt jól írtad, havi tízezer kilométer?? Az nem kevés... Csakis diesel autó, ha nem tévedés a dolog...
3/9 anonim válasza:
napi 300 km??? :-O csak diesel.
4/9 anonim válasza:
Azt nem írtad, hogy csak menni kell az autó, vagy cuccolni is kell vele. Nem kérdés, hogy dízel. Én a kompakt kis dízeleket hanyagolnám, az kényelmetlen ekkorákat menni. Picit itt már kell a kényelemre is menni. Én a vw passat, audi A4-A6 , merci nyomvonalon kutakodnék, nézelődnék. És a 2-3 literes dízel motorokat nézegetném.
5/9 anonim válasza:
"2-3 literes dízel motorokat nézegetném"
Ez attól függ hol fog menni. Autópályára tökéletes, de ha javarészt országúton megy, meg városokba oda elég egy 2.0, 1.8 is, nem fogja kihasználni a 3 literest. Attól is függ pakolni fog-e. Ha igen, kombi, ha nem, akkor meg az is felesleges. Kevés az infó.
6/9 D. Brasco válasza:
Éhes vagyok......van 5000forintom......szeretem a húst...mit egyek?
A kérdésed kb ilyen szintű!
7/9 anonim válasza:
A lényeg, hogy kényelmes legyen, igy új autó kizárva, mert azért csak Dacia kategóriát kapsz, az pedig nagyon kényelmetlen, ha ilyen sok időt töltessz az autóban. Én évi 70 ezer km-re Audi A6-ot vettem 3 millióért, nagyon bevállt. Mondjuk nem hiszem, hogy havi 10 ezer km-t fogsz menni.
8/9 anonim válasza:
Szerintem a kérdés igazi, kisebb elírásokkal. Nem 3-3.5 millió forintja van, hanem 300-350 ezer forintja, nem havi tízezer, hanem évi nyolc-tízezer a megtett kilométer.
9/9 anonim válasza:
Toyota 2.4 D-cat. BMW-t direkt nem mondtam. Audit szintén. Mercikben benne van az összes KM. Inkább egy toyota. 140-177 lovas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!