Meg akartak állítani?
Figyelt kérdés
Jöttem haza főuton 70es tabla be is tartottam. Elöttem egy zöld terepjáró ment, aki egyszer csak minden irányjelző nélkül megállt és felkapcsolta a megkülönbözteto jelzést. Én reflexből kiraktam az indexet és megelőztem ahogy néztem a mögöttem lévő is így tett. A tükörből néztem amikor elment mellette a mögöttem jövő is visszavette a megkülönböztetot es tovább ment. Meg akart állítani és ha igen nem jött volna utánam? Esetleg kaphatok valami birságot?2017. szept. 4. 23:54
2/5 anonim válasza:
Mi van?
Egy megkülönböztető/figyelmeztető jelzés nélküli autó megállt és te párázol?
Elég komoly mennyiségű vaj lehet a füled mögött, ha ennyire paranoiás vagy. Egymillió oka lehetett amiért megállt
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg csak azért kapcsolta fel a megkülönböztető jelzést, mert egyébként tilos lett volna megállni.
4/5 anonim válasza:
Jogsinál a KRESZ oktatáson nem tanitották, hogy hogyan jelzik a rendőrök, ha meg akarnak állitani? :) Mert nem igy.
5/5 anonim válasza:
Korábban a rendőröknek mintha lett volna Nissan Navarra-juk, zöld. Lehet, hogy ott, azon a területen valamit néztek, kerestek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!