Júniusban kezdtem el járni autoiskolára, és augusztus végén végeztem. Kell eggy ideig egy olyan személlyel járni vezetni akinek már van 15 éve jogosítványa? Vagy mehetek akár magam is? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2017. szept. 4. 15:13
1/5 anonim válasza:
Már nem azért, de ha ezt nem tudod, akkor hogy a viharba kaptál jogsit?
Amúgy Magyarországon nincs ilyen szabály és soha nem is volt. Csak Szlovákiában van valami hasonló.
2/5 anonim válasza:
Jól megtanultad a kreszt, ha ez kérdés... de hogy válaszoljak is: teljesen egyedül, nagyfiú létedre mehetsz egyedül...nem is értem honnan ered ez a marhaság, hogy mással kelljen menni....
4/5 anonim válasza:
Nem kell, megkapod a műanyag kártyát és mehetsz egyedül.
Van pár ország ahol van ilyen szabály, azt hiszem az alsó szomszédunk az egyik közülük, ezért hiszik sokan ezt a baromságot, hogy itthon is kell.
Nem kell, sose volt ilyen törvényünk, meg nem is lesz 99% eséllyel.
5/5 anonim válasza:
#3: Te a kérdező vagy? A szlovák szabályokkal kapcsolatban egy szlovákiai oldalon nagyobb eséllyel kapsz választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!