Érzésre szerintetek egy 75 és egy 110 lóerős kocsi között mekkora különbség van?
75 lóerős kocsim van 960 kg,110 lóerős benzineset néztem ki,szerintetek érzésre mennyi lehet a különbség?
Mert 35 lóerő így instant de a 110 lóerős 1040 kg ,tehát nem sokkal több...
"Érzésre szerintetek egy 75 és egy 110 lóerős kocsi között mekkora különbség van?"
Most erre mit lehet írni?
Érezhető a különbség, de mértéket nem tudok írni, mert az érzésnek nincs mértékegysége.
Csak úgy azért ,mert igazából 206-os PUG.
Fura alúl mondanám inkább fürgének...
1800-3000 között...
Ott megy indul teljesen jól minden 5-6500 között már annyira nem :D
Valóban elég érezhető a különbség. Nekem pont egy 75 és egy 110 LE-s autóm van. Az egyik egy 2006-os Renault Clio 1.2 16V, a másik pedig egy 2008-as 1.6-os Citroen C4. Mind a kettő szívó benzin és súlyban még nagyobb a differencia is a két autó között, mint a te esetedben. Ahogyan már mondtam, lényeges különbség van a két autó között. Jóval dinamikusabb a közlekedés a C4-el, mint a Clioval. Jobban gyorsul, többel is tud menni alapból, jobban érzed hogy ereje van az autónak, jobb az úttartása is.
Lényeg a lényeg hogy erősen érezhető a különbség a két autó között, de azért ne arra számíts mintha egy F1-es autóba ülnél, mert attól nagyon távol áll. Én eleve inkább a 75 LE tartom nagyon kevésnek, semmint a 110 LE-t soknak. Nálam tervben is van egy 150 LE-s Opel Corsa GSI-nek a beszerzése a Clio helyett, csak még ahhoz dolgoznom kell jó pár hónapot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!