Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 7 gen Honda Civic?

7 gen Honda Civic?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek a 7. generációs civicről? 5 ajtós változat.

Én személy szerint kivülről meg vagyok vele barátkozva, de a belseje annyira nem fog meg...

2017. szept. 2. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Hibátlan jó megbízható autó.

Tipikus Civic : arra törekedtek,hogy a lényeg : az autó legyen jó,és nem arra ,hogy minden felesleges luxust a beltérbe.

Az is teljesen élhető.

Off közcsöves váltókar a konzolon (4x hosszab élettartam,mielőtt 10 centit lötyög a kulissza) ,automata és manuál klímával is elérhető.

Amit kell kijelez.

Típushiba : rossz a féltengely méretezés .

Elfárad előbb utóbb és törik.

Ez van,de hál istennek ez olyan hiba amit minden autós vágyik,típushibának ,mert 5-8 évente 35e ft ...,5-8 évet kibír az utángyártott ésszel ,sportosan csak 1,5-2 ,de 2 évente sem nagy összeg 28e ft féltengely +5e munkadíj...

Teljesen jó,1.6 110-es motorral inkább,fogyasztás különbözet nagyon nincs,de 20 lóerő ilyen kis autónál érezhető erősen.!

De a dízel változata is teljesen megbízható ISUZU blokk.

2017. szept. 2. 16:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm kimerítő válaszod. Igen, amúgy diesel motoros érdekel :)
2017. szept. 2. 16:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom hatos váltóval is adtak ki dízelt belőle.
2017. szept. 2. 16:54
 4/5 anonim ***** válasza:

"Ez van,de hál istennek ez olyan hiba amit minden autós vágyik,típushibának ,mert 5-8 évente 35e ft"

Hát én biztos nem vágynék rá, hogy menet közben valahol a puszta közepén vasárnap este eltörjön alattam a féltengelyem.

Ha csak 35.000 egy új féltengely, akkor legalább az tényleg filléres tétel. Az Astrámhoz (ugyan ez az Isuzu motor hajtja mint ezt a Hondát) amihez állítólag minden bagó tétel, egy nullát utána lehetne írni csak az egyik oldali új féltengelyre.

2017. szept. 3. 09:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Ésszel hajtva 6-7 évet is kibír az utángyártott...,nálam 4. éve van,és még mindig semmi jelét nem adja...

Jövőre nagy szervíz alkalmával úgy is váltóolajat fogok cseréltetni,akkor adok neki 1 féltengelyt...

FB 7gen csoportban,látni,hogy van akiknél 2 évet is nehezen birt ki.

Lényegében : Nem kell nonstop 1-esbe vissza "mert vtec kell a fordulat" 20km/h-t ,és tiltásig 4. fokozatig... mindennap.

Akiknél látni,és írják is ,hogy a napi 1 "racsing" a minimum azok átlag 2 évet sem tudnak várni vele.

Nekem a "legolcsóbb" utángyártott 4 év 9 hónap környékén jár.

Illetve előjele van amikor kéri a cserét,de akkor is még fél évet jósolnék neki ,úgy hogy pénzt tennék rá,hogy ésszel hajtva fél év még a kopogó,zuhogó hangtól van...

De még semmi.

2017. szept. 3. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!