Simsonom nem megy 50-nél többet. Milyen praktikák vannak, hogy még legalább egy 10-est rá tudjak rakni fúrás nélkül? Gyári fojtás már nincsen benne, kipufogókönyökből már vágtam le egy darabot. Ezen kívül még mit tehetnék?
amit a 43% os írt az ok, de mivel más lesz az áttételed ezért a gyorsulás rosszabb lesz, viszont a végsebesség több...mint ahhogy írta is.
De ha gyenge a motorod, ill. kicsi a kompresszió akkor nem fogja tudni kiforogni a 70-et....
én javaslom hogy a hengerfejből vetess le egy kicsit....hengerfej síkolásnak nevezik, és nagyobb lesz a kompresszió, ezáltal jobb lesz a munkaütem hatásfoka.
1-2 mm-t vetess le, de 2 nél többet semmiképp.
ehhez jön még a megfelelő karbibeállítás...folyamatosan ellenőrizd a gyertyád színét, az őzbarna a faxa.
variálhatsz még hogy nagyobb főfúvókát teszel bele, meg állítgatsz a súberen..., és én brisk gyertyát javaslok bele.
Brisket ne!
Isolator 260-nal sokkal jobban megy, bár 2-3 havonta cserélni kell (300Ft)
Amúgy fúrasd fel és nagyobbítsd meg a felömlőket. 75 lesz a vége :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!