Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi a6c6 vagy Bmw e90 320d?...

Audi a6c6 vagy Bmw e90 320d? Melyik éri meg?

Figyelt kérdés

Ez a két autónk van, vagyis a páromnak. Melyiket lenne érdemes munkába járáshoz használni?

A Bmw 163 le az Audi 224le mind a kettő dízeles.

A munkába járás napi 60 (oda-vissza) km-t jelent. Ő nagyobb távokon használja ,bár inkább vegyesen azt mondanám.

Az én útvonalam nagy részben lakott / lakott területen kívüli rész. Egyenletes tempóval lehet menni 60-80-al minimum, de néhol 130-al is ,mert halad a forgalom.

Melyiket lenne érdemes használnom?

2017. szept. 2. 00:01
 1/4 anonim válasza:
Nézzétek meg kinek van szüksége az erősebb kocsira. Ha nyolcas sorokat akarsz előzni buszokkal tarkítva akkor az erősebbet válaszd. Ha azonos tempóban gurigáztok akkor meg azt nézzétek melyik mennyit eszik. Ilyen esetben főként az üzemanyag költségek a mérvadóak. Különböző utak, különböző autók, különböző lábak. Ki kell próbálni melyik elosztás éri meg a legjobban. Ezt itt csak saccolgatni lehetne.
2017. szept. 2. 00:13
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Na itt aztán van lóvé. Az ne zavarjon hogy a világ népességének 90%-a éhezik, ti csak járjatok a húszmilliós audival meg bmwvel. Tipikus vadkapitalizmus nyerészkedői...
2017. szept. 2. 00:22
 3/4 anonim ***** válasza:
A teljesítmény alapján mindegy, melyiket választod, a forgalom nagyrészt gyengébb autókból fog állni. Valaszd azt, amelyik jobban tetszik, amelyikben kényelmesen elférsz (a BMW azért nem olyan nagy) és nem utolsó sorban amelyiket megkapod :) rosszul nem fogsz járni. A BMW egyébként mindenképpen kevesebbet fog fogyasztani.
2017. szept. 2. 13:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Én ilyen 3.0 TDI A6-al jártam nagyon sokat, imádtam. Ismét azt választanám. Viszont a BMW 320D jóval takarékosabb, ezzel is számolj.
2017. szept. 2. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!