Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennél munkába járó autónak...

Vennél munkába járó autónak (nő részére) 1500-as Ladát?

Figyelt kérdés

1995-ös gyártmány, frissen vizsgázott, 85000 km-t futott.

Maximum (tudom, állapottól függ, de mégis) mennyit lehet fizetni egy ilyen autóért?

2017. szept. 1. 16:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
37%

Férfinak se, nemhogy nőnek, pláne nem napi használatra.

VEgyél a csajodnak egy szervós Corsa B-t, előbbre leszel vele, mint egy Lada-val

2017. szept. 1. 21:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem.

Nem egy mai technika és ez egyértelműen érezhető. Elvisz az is bárhova, de nem mindegy hogy hogyan, milyen körülmények között.

Hobbiautónak, ha valakit érdekel a téma, oké. De mindennapi használatra biztosan nem.

2017. szept. 1. 22:53
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Nem érdemes napi használatra tartani. Mi megtartottuk, mert harmadik autó a családban, de csak nosztalgiázni.

Nyáron 10 liter, télen 15 is lehet a fogyasztás, ha gyakran bedugulsz vele. Feleségem szervó hiányában nem tudta könnyen kezelni főképp parkoláskor.

2017. szept. 2. 09:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Én biztos nem Ladát vennék neki, inkább egy Swift-et vagy WagonR-t. Az én nő rokonaim-ismerőseim még kereket sem tudnak cserélni egy defektnél, hát ha még hetente baja van az autónak... Márpedig egy napi használós Ladának elég gyakran vannak nyűgjei. Én 2 évig jártam egy kockával, rengeteg pénzt beleöltem hogy jó legyen és a végén kevesebbért adtam el mint amennyiért vettem. Inkább nem is számolom ki mekkora minuszba jöttem ki, mert agyvérzést is kapnék. Örülök hogy elvitték, az vigasztal hogy az új kocsimmal nem kell napi szinten szopni. Ezeknek az autóknak lejárt az idejük, hobbiautónak jó hétvégére, de napi használatra semmiképp nem ajánlom, főleg nem nőnek.
2017. szept. 30. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!