Szerintetek leakar húzni az ipse, vagy ez komoly (robogó henger és egyéb javításra árajánlat)?
Vettem 7 éve egy 50-es 4 üteműt,spórolás miatt...
270e forintba,szegényke évente 5-7 ezret futott... (mindenki ezt használta,amikor szabad volt) cirka 1m különbözet a fogyasztáson,hát a szervízelésen is szerintem pár száz lehetséges.
A lényeg : egyik gyűrű eltört,legyalulta a hengerfalat keresztbe,és a dugattyú "besült".
Szerelő megkérdezte : olcsó hengerrel 18e,az egész.
Minőségivel 30...
Ennyi lenne komplett csere?Mert mutatta ,hogy henger,dugattyú ,gyűrűk tömítések újak.
Azt mondja,hogy kérhetem 72-es hengerrel is az 35 munkadíjjal.
???
Igen azért fura,mert ennyire olcsó lenne ?Jó tudom robogó,de akkor is.
Munkadíjjal ~30e? Hát ennyiért kb olajcsere + klímatisztítást kapni cirka pesti árakkal... kocsin.
Azért volt fura.
A kérdés rossz ,nem le akar húzni ,hanem "mi a bibi?"
Igent mondtam a palinak,mert minimum olyan minőségű legyen,mint ami fent volt (egy szimpla peugeot v clic kínai) ,még egy 5 évig legalább akarom vele az időt és pénzt spórolni :)
Mert 7 év alatt cirka 80 ezret költöttem,abból egy huszas a kettő akku,
kimaradt ,2 gumi is lett az idők alatt (a gyári 6 évet és kb 30 ezret birt nehezen,moslék volt) az is kb 25 volt szerleéssel .
Na meg egyszer fóliáztuk is házilag.
Tehát kb 30-35 ezret 7 év alatt,kopó alkatrész meg ilyesmikre.
Több mint tökély!
Nézd, egy kínai robogóhoz egy 4T 50-es hengerszett kb. 6000 ft..
Nyilván van jobb minőség, legyen a duplája vagy akár a triplájra, főleg ha kell hozzá még más is. Még mindig marad egy kis munkadíja. Gondolom nem egy csili vili márkaszervíz adta ezt az ajánlatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!