Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baj?

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Mai nap során szereztem egy "Sony Xplod XM-GTX6041" típusú autós erősítőt mellé egy 600w-os mély ládát tettem. A gond a következő: Nem nagyon akar dübörögni. Bekötöttük mindent ahogy kell. Remote kábel össze kötve a rádióval a remote szálal illetve az erősítővel is a "REM" foglalatban. Pozitív szintén az aksira rakva és a "+12V" jelzésű foglalatba helyezve. A negatív pedig a "GND" jelzésbe és az autó egyik lecsiszolt részéhez csavaroztam. Világít a zöld jelzés neki. Kicsit szól, de úgy adja le a dolgokat mintha kevés lenne neki az erősítő. Kép az erősítőről gyárilag: [link]

#XM-GTX6041 #sony xplod
2017. aug. 31. 19:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Pedig elég komoly kis cucc ez..

Mélyládára nem térsz ki nagyon...

4 ohmos? 8?

Hídbakötve próbáltad? Erősítőn nyomtál rá kakaót?

Lehet alapra van véve...

RCA kábel is lehet törve,akkor is szól csak szarul.

2017. aug. 31. 20:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Egy MAC AUDIOS erősítővel próbáltam. 400W-os az szépen meghajtotta a ládát.Az xplod erősítőn még cserélni fogok biztiket biztos ami biztos alapon. A ládáról annyit tudok mondani, hogy KICKER típusú és, hogy 600W (szét kell csavarozni, hogy meg mondjam majd, hogy hány ohm mert nincs olyan eszközöm amivel meg tudom mérni. Igen tekertem neki, de nem igazán adta át azt a teljesítményt amit a 400w-os lazán.
2017. szept. 1. 00:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!