A Dacia mennyire "rossz" autó?
Figyelt kérdés
Logant néztem. 1.5 cdi 68 lóval. Gondolom részecskeszűrő nincs benne, alap "gyenge" dízel motor gondolom a hajtókarcsapágy beteg verzió mint a renaultokban, de olcsó. 700ért már kapni egész tűrhetőt. Megéri? Vagy ennyiért inkább clio?2017. aug. 31. 17:53
1/10 anonim válasza:
Azért azt nézd meg, hogy mennyire van rozsdásodva. Pletyka, nem pletyka én úgy tudom, hogy szeret rozsdásodni.
2/10 A kérdező kommentje:
Azt kiemelik, hogy nem az. Én egyből alá rakatnék egy erősebb dci hajtókar és nyugvócsapágyakat, hogy bírja. de hát ha 1-2-3 évig használnám, nem biztos, hogy szükséges lenne :D 16 és 17-es felnivel kifejezetten jól néz ki az alaphoz képest.
2017. aug. 31. 18:13
3/10 anonim válasza:
Egész jó autó, nem olyan rossz, mint ahogy sokan elképzelik. Oké, egy kicsit silány belül az anyaghasználat, mert billegős a futómű, van egy-két gagyi megoldás, cserében nagyon tágas, megbízható, és takarékos. Ja és a motor egyáltalán nem problémás benne, én nem kisérleteznék semmilyen csapágyakkal.
4/10 anonim válasza:
hát ha kompromisszumkész vagy, akkor jó választás, de kicsi pénz-kicsi "luxus".
A hajtókarcsapágyakkal meg nem kell kísérletezni, az bevett szokás, hogy erősebb csapágyakra cserélik a gyári helyett, mert szokása tönkremenni és jóval nagyobb kárt okozni. Amúgy a csapágycsere után egy nem túl izmos, de takarékos és megbízható motorod lesz.
5/10 A kérdező kommentje:
Hát egy csapágycsere már lehetne izmosítani pályára. De főként városba kéne.
2017. aug. 31. 18:21
6/10 anonim válasza:
Városba dízelt? oda inkább benzines való.
7/10 A kérdező kommentje:
Igen. DE én nem vagyok barát a benzines manuális autókkal. Dízellelés automatával nincs bajom. Meg ha benzines lenne úgyis ölném. Ismerősöm Meriva-ja is szépen forgott tiltásig, és nem ment. Nem szeretem egyszerűen a benzines karakterét.
2017. aug. 31. 20:14
8/10 anonim válasza:
Részecskeszűrő már elég régóta van az összes dízelben, ami városban 300 km után eltömődik.
30 rúgó a tisztítás, amit 2x max 3x lehet csinálni, utána csere.
Azt nem tudom mennyi a a Loganbe, azt tudom, hogy a KIA-ba majdnem az adott árának egynegyede.
9/10 A kérdező kommentje:
Nezegettem most es az elso generacioban meg nem volt.
2017. szept. 1. 04:15
10/10 anonim válasza:
En biztosan nem daciat vennek, akkor inkabb egy cliot, az megbizhato auto, es kozel se annyira hajlamos a rozsdasodasra mint a dacia, a logan elso szeriaja sajnos nagyon rohados. De ha 700ezred van autora , en inkabb a G Astrakat nezegetnem, 700-800 korul mar ki lehet fogni egész jókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!