Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kombi karosszeriaju autora...

Kombi karosszeriaju autora van ertelme a spoilernek?

Figyelt kérdés
2017. aug. 30. 07:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

:)

:) :)

Egyszer láttam ilyet, az biztos, hogy megmosolyognák az emberek...

A kombi a cuccolásról, a praktikumról, a kényelemről szól. A spoiler meg a sebességről, a sportosságról.

Valahogy nem jön össze a kettő.

Amúgy meg hova raknád, a tetőre? :)

2017. aug. 30. 07:56
 2/12 anonim ***** válasza:
Természetesen, ha egy jól beállított spoiler van értelme, annyi, hogy ahoz, hogy érezhető hatása legyen egy erősebb kocsi 4, vagy hátsókerék hajtású kell. A dísz spoilernek meg sehol sincs értelme.
2017. aug. 30. 08:12
 3/12 A kérdező kommentje:
e39 523i-m van, van gyari, csomiajtora valo legterelo letezik, de nem latom ertelmet... ciszont nagyon szep vele a gep
2017. aug. 30. 08:24
 4/12 dirtboy ***** válasza:

amit mondasz az szerintem csak egy díszléc,a tetőt hosszabbítja meg kicsit,meg visz bele egy élesebb ívet.

esztétikai szerepe van.

2017. aug. 30. 08:35
 5/12 anonim ***** válasza:
47%

"A kombi a cuccolásról, a praktikumról, a kényelemről szól. A spoiler meg a sebességről, a sportosságról. "

Tehát mondjuk egy kb 200 LE-s Focus ST kombin inkább ne legyen spoiler, de egy 1.6 ferdehátún, ami kb 116 LE meg igen? :D

2017. aug. 30. 08:54
 6/12 anonim ***** válasza:
(Erre csak arra akartam utalni, hogy nem az autó formája dönti el, mitől sportos, hanem a benne lévő motor. Láttam én már a legújabb Focus ST-t zöldben, kombiban, spoilerrel, hát előbb vennék egy ilyet, mint egy 316-os 20 éves tragacsot, vagy egy "tuningolt" hülyegyerek Golfot, amiben próbálnak optikaituningolt barmok májerkedni)
2017. aug. 30. 08:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Utcai körülmények között a spoilernek pont annyi értelme van, mint egy sedanon. Semmi :D
2017. aug. 30. 09:04
 8/12 anonim ***** válasza:

Természetesen!

Köztudott, hogy a gyártók képtelenek tisztességesen megtervezni a légáramlást a kocsi körül és még az utólag felszerelt colosdeszka is jelentősen javítja a tapadást.

2017. aug. 30. 09:25
 9/12 anonim ***** válasza:

az M24-es Volga kombin volt szpoiler, és pont azért, hogy ne kelljen hátsó ablaktörlő. A légáramlás elterelte a koszt.

A mostani japán autómon is van, méghozzá gyári.

Van értelme. Csak az irigyek szerint nincs.

2017. aug. 30. 09:44
 10/12 A kérdező kommentje:
utolsó: erre en is gondoltam, talán ennyibol ko is lenne ha lenne rajta
2017. aug. 30. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!