Okmány kérelemmel vezethetek? (Első jogsim) 18/f
Ezzel nem vezethetsz, ugyanolyan okból, ahogy ideiglenes jogosítványt sem kaphatsz.
Ha a rendőr megállít és csak ezt tudod felmutatni, annak büntetés hivatalosan a vége.
A következő kérdésednél, mármint hogy mennyi időn belül jön meg a jogsi, kérlek használd a keresőt - ezt az okmánykérelmes kérdést is hetente megkérdezi valaki.
ÉS mielőtt fröcsögnél itt a kereső link is: [link]
Ha Jól megnézed és felkaptad a szemöveged, láthatod hogy csak 1 kérdés van ami 2013-ban íródott. Gondoltam lehet azóta történt már jogszabály változás, vagy módisítás, ezért tettem fel a kérdést!
Én fröcsögni? Olyan szépen írtam, olyan udvariasan, ahogy csak kifért a billentyűzetből. Lehetett volna a szokásos hangnemben is, akkor már jelentetted volna a választ kb...
De még egy tipp, ha már a keresésnél tartunk: nem komplett egész kérdést kell beírni, hanem a fontos szavakat. És a Google nagyon szépen tud szűrni adott oldalra a "site:" kifejezés után az oldal címét megadva.
#6: Van egyszerűbb is, de a kérdés kiírása előtt az oldal figyelmeztet is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=vezethetek+..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!