Mennyi lenne a kötelező biztosítás?
Figyelt kérdés
12 éve van jogsim. 1 hónapja volt egy kisebb balesetem, sajnos én voltam a károkozó.Eddig nem volt autóm, a férjem nevén levő autót használtam. Most szeretnénk venni egyet a nevemre. Hányas kategóriából indulnék? Egy 2004-es Renault CLIO 1.2-es benzines lenne a kiszemelt autó. Budapesten lakunk. Köszönöm!2017. aug. 29. 16:30
1/3 anonim válasza:
netrisk.hu - számold ki, csak te tudod a kért adatokat.
Az egy hónapja történt balesetnél, ha a biztosító térítette a kárt, valószínűleg a férjed bónusza romlik jövőre, de annak az esetnek is te tudod a részleteit.
2/3 anonim válasza:
"Eddig nem volt autóm, a férjem nevén levő autót használtam. Most szeretnénk venni egyet a nevemre. Hányas kategóriából indulnék?"
Pontosan A0-ból fogsz indulni, mint mindenki más aki először vesz a nevére autót, vagy 2 évnél régebben nem volt biztosítása az adott kategóriára.
3/3 anonim válasza:
A0-ban kezdenél, kb. 52.000 Ft + 15.000 Ft (baleseti adó), azaz 67.000 Ft az első éves biztosításod. Ennyivel kell számolni, de a pontosítás végett www.biztositas.hu vagy www.netrisk.hu- számold ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!