Szög ment az első gumimba. Lehet még vele közlekedni?
Figyelt kérdés
sajnos 1 hétig nem lesz időm elmenni gumishoz megcsináltatni , amugy futófelületen van nem oldalt. A kocist napi szinten kéne használnom! ha igy nem is ugy lehet ha első kettő gumit lecserélem télire ? Köszi!
2017. aug. 28. 20:57
1/10 anonim válasza:
Amennyi ido alatt lecsereled az elso kettot telire annyi ido alatt egy gumis megoldja a problemat...en nem jarnek igy vele
2017. aug. 28. 21:04
2/10 anonim válasza:
Inkább így ne közlekedj vele. Szép lassan le fog ereszteni, de ha alattad menet közben durran ki, akkor megnézheted magad. Annyi időd legyen, hogy fél óra alatt egy gumist megjársz. Vagy felteszed a pótkereket addig. A téli gumit is felteheted, de szerintem meg tudják javítani ezt is.
2017. aug. 28. 21:19
3/10 anonim válasza:
Egy éjjel-nappali vagy mobil gumist keress, 10 perc alatt megjavítja. Tényleg nem érdemes így járni vele.
2017. aug. 28. 21:29
4/10 anonim válasza:
Ha szög ment a gumiba de nem bökte azt át, azaz nem ereszt a gumi még akkor sem ha kihúztad a szöget, akkor használd a gumit, autózhatsz vele.
A kérdésed másik felére a válaszom, igen. Azaz felszerelheted a téli gumikat és használhatod az autót , téli gumival is. Ez utóbbi nem a leg egészségesebb megoldás de szükség törvényt bont elvén, használd a téli gumit.
2017. aug. 28. 22:01
5/10 anonim válasza:
nekem speciel téli gumi van, az ég világon semmi baja...
2017. aug. 28. 22:47
6/10 anonim válasza:
Mire felraksz 2 téli gumit már meg is csinálja a gumis.
Egyszerű, felveszed a telefont és foglalsz időpontot. 15 perc alatt kész is lesz.
Egyébként járhatsz vele. Kidurranni nem fog. Max reggelre tök lapos lesz és cserélheted mindenképpen...
2017. aug. 29. 07:01
7/10 anonim válasza:
Húzd ki belőle. Egy kis vizet rá és ha nem látszik hogy jön a levegő akkor használhatod. De csak van tán pótkereked , ha kell cseréld le.
2017. aug. 29. 07:27
8/10 anonim válasza:
Attól függ hogy mennyire ereszt. Én is járkáltam hetekig szöggel. 2-3 naponta fújni kellett bele egy keveset, de annyi.
2017. aug. 29. 08:46
9/10 anonim válasza:
Ha kihúzod akkor biztos hogy jobban fog ereszteni.
2017. aug. 29. 08:47
10/10 anonim válasza:
Ki ne húzd, ha járni akarsz vele.
Amúgy nekem is volt a téligumiban egy szög, tavasszel vettük észre, mikor nyárira cseréltem. Kitudja mióta benne volt, úgy jártam vele kitudja mióta. Nem eresztett semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!