Melyik jobb, Vespa lx 50 vagy Piaggio fly?
2010. máj. 25. 17:51
2/10 anonim válasza:
motor ugyanaz.... amelyik kasztni jobban tetszik. Jó vállasztás lenne amúgy lánynak mindkettő.
Sok sikert.
3/10 anonim válasza:
Egyik se jó, akármelyiket veszed, később nem fogod tudni eladni mert senkinek se kell ilyen gagyi robogó.
5/10 anonim válasza:
Én a helyedben vagy egy Motowell Rs,magnetsport. nagyon Jók megbízhatóak és olcsó hozzájuk minden. Vagy pedig ha van egy kis pénzed akkor Yamaha Aerox.
6/10 anonim válasza:
Motowell egy kínai szar!
Vespát vegyél :)
7/10 anonim válasza:
Gagyi robogóóó... loooool... Aerox Piagio helyett... ha a butaság fájna....
8/10 A kérdező kommentje:
egyetértek 18:45-el, a Piaggio drágább is, mint az Aerox (habár nálam nem az a lényeg(: ) és úgy hallottam, hogy jobb minőségű!
De stílusra nekem is jobban tetszik a sportmotor!
2010. jún. 4. 18:56
9/10 anonim válasza:
Szia!A különbség igazából inkább a külsőben van. Vedd amelyik jobban tetszik. Nekem FLY-om van. 350volt újan és 5év teljeskörű garanciával...A Vespából drágábban jössz ki.
10/10 anonim válasza:
Mint ahogy már írták a blokk ugyanaz.A vespa nem csak egy robogó!Ha szereted a retro,elegáns dolgokat akkor szerintem azt vedd meg.Viszont az is igaz,hogy a fly olcsóbb.Ui:Ne is hallgass azokra akik a kínai robogót javasolják!Már nekünk is volt több.Az egyiknek a váza hajolt el,a másik 10.000km-el már nagyon nehezen akart indulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!