1.4 millióig "megbízható" min.130 lóerős TDI?
2 kocsim van,volt.
Egy hétvégi mazda mx5 ,és egy swift a mindennapokra,a swift egy szerelem volt,szinte termelte a profitot :D megbízható ,fogyasztást nem ismerte blabla.
Viszont ,most egyéni vállalkozás miatt egy ideje már annyit járok,hogy a swift elhalt volna...
lényegében 25-30 ezret fogok idén futni,ha tartom a mennyiséget :D 21 ezernél tartok...,és 25 minimum,de 30-at lehet megsúrolom.
A mazdával járok,fogyasztásban a swiftnél jobb pályán,jobban is bírja,de jön még rossz idő...
Sokat járok pályán,lakotton kívül 100-at is,de városban is sokszor futkoznom kell,így DPF kilőve.
Valami 2000-2004 közötti TDI-re gondoltam.
Olyat nézek amiben hatos váltó van és DPF nincs.
Golf 4 1.9 PD-t néztem Bosch PD elemeset,vagy Leon-t...
Igazából elvárásom nincs,klíma talán ,és ennyi.
A golf 4 szimpatikus 800-tól már indul a 150 lovas PD ,de elmennék 1.2-1.4 köré is ,hogy értelmeset vehessek.
Golf4 vagy Leon 1.9 pd 150 (elvileg ugyanaz a blokk,más logókkal) ...
Jelenleg 130-nál stabilan a swift undorítóan sokat forog,és 8 felett eszik...A mazda jobb,de nem gyilkolnám,illetve 130-nál hangos,és rossz idő is lesz még.
Golfból inkább 2002 év végi közelit vagy újabbat vegyél, ezeknél már kijavították a legtöbb típus hibát.
101, 131,150 le-s között válogass. 1.2 millió körül érdemes keresgélni.
ne az erejét nézd én is beleestem ebbe a hibába... a 150 lovasok nagyon nagy része széthajtott sz.r! végül 101 lovas lett, nem bántam meg nagyon megy ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!