Simson tirisztoros gyújtás üresben felpörög sebessegben nem akar?
Sziasztok!
Lenne egy tirisztoros gyujatasu motorom ami azt csinalja most, hogy a sebességek közepe felöltöl ledadogosodik. Üresbe semmi baj vele. Folyik a feketeség ezért gondolom h gyujtas, hogy nem égeti el rendesen. Mik a lehetöségek a problémara, milyen sorrendben probalkozak? Gyujtast alitottam uj tirisztort vettem... elöre is köszönöm
100 éve nemvolt rendesen meghajtva,anyjáig besokallt benzinnel.
Nemkell sajnálni,tessék ról megrángatni a bajszát,átöblítődik a rendszer és jólesz!
"Folyik a feketeség ezért gondolom h gyujtas, hogy nem égeti el rendesen"
Ezt nagyon rosszul gondolod. Ha csak pötyögteted helyben, meg lassan mész vele akkor fekete trutymó fog jönni a kipufogóból, mert a relatíve sok olaj (a benzinben) nem ég el. Ehhez a gyújtásnak semmi köze nincs. Inkább a karburátor problémája lesz ez. Nem tudom hogy mit értesz ledadogás alatt, de az biztos hogy a keverékképzés hibája. Vagy sok neki a benzin, vagy kevés. A légszűrő is lehet bűnös, ha nagyon sok olaj van benne.
Egy kis kosz a légszűrőben még nem indokolja hogy ne lehessen menni vele.
Évek óta rá sem néztem a szűrőre,és megy mint a barom.
Persze tudni kéne mikor hasított szépen utoljára,és ki tekergette el a karbit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!