Használtan egy bmw/audi vagy újonnan egy vw/citroen?
Egy gyengébb de új autó,vagy egy sokkal jobb minöségű de használt?
Konkrét típust azért nem írok mert arravagyok kíváncsi hogyha adódna egy ilyen lehetőség,te melyiket választanád,nyilvá ha a két jármű értéke megegyezne.
Én inkább vennék egy jettát/octaviát újonnan 6M körül, mint egy 3-6 éves a4-6 / bmw 3-5t ugyan annyiért. Szimplán mivel nekem az autó közlekedni kell, és ezért nem mindegy, hogy évente pl 2 olajcsere meg a kopó alkatrészek 100E vagy 300E. Plusz mire az új autó 5 éves lesz, a másik meg 10 értékük ugyan annyi lesz, de addig a használt audin/bmwn biztos kell ezt-azt cserélni, az új autóról meg akkor megy le a garancia.
Szerintem.
Bármilyen , csak új legyen. Én nem nézem semmibe másnak a levetett koszos akármilyét.
Még ha mindjárt hurrognak is.
használt bmw/audi/mb
abban az esetben persze, ha fent is tudod tartani őket.
Ha abból indulok ki hogy én mit engedhetnék meg magamnak akkor inkább használtat vennék. Mivel 4 millióból nem igen van választék nagyobb ccm-is autókból. Max 1.6 benzines Dacia... Nem ellenzem ezt a kategóriát csak nekem nagyobbak az igényeim ennél.
Inkább max 3.5 misiért egy diesel Passat, amit inkább leszervizelek a maradék összegből.
pl: [link]
Azért van különbség köztük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!