Zárt bukósisak szemüvegeseknek? Létezik ilyen?
Az hogy begyömöszölöm a sisakba a szemüveget nem működik, mert vagy túl nagy a sisak, vagy szétnyomja a szemüveget és kényelmetlen. Sokat felpróbáltam már.
Momdták, hogy van olyan, amibe kihagyják azt a kis helyet, hogy a szemüveg beférjen. Létezik?
létezik, igen.
Engem nem érint, nem vagyok szemüveges, de nyilván nem várhatják el, hogy lemondj a motorozásról, vagy hordj egy síma rohambilit bukósisakként a fejeden, csak a kresz miatt.
Menj be egy profi szaküzletbe (motoros, robogós stb) és mond meg az eladónak (bár nyilván nem vak, így fogja látni a szemüveged), hogy kimondottan szemüveggel viselhető bukósisakot keresel.
Vagy a másik megoldás, ha nem találsz kényelmes, szemüveges sisakot: amíg motorozol, pattints be lencsét a szemüveg helyett, bár akkor meg a rendőr kezd el első ránézésre ugatni, hogy miért nincs rajtad szemüveg, amikor a jogsidban benne van, hogy csak azzal vezethetsz.
Szóval létezik, és nem is fehér holló ritkaságú.
nem ismerem sajnos debrecent, így nem tudok segíteni.
Nekem Caberg sisakom volt (nem vagyok szemüveges), az egy jó fajta, átlagos sisak, megfizethető áron. Nyilván, ha 200-al betonfalnak csapod vele magad, akkor nem véd meg, de engem megvédett, amikor padkán átrepülve egy benzinkút parkolójában landoltam Szegeden
Nem érdemes a legolcsóbbat venni, de túl drágát se kell. olyan 50-70 ezret érdemes rászánni minimum. Az életed ér ennyit (én már megtanultam, ha sóher lettem volna, és a sisakon spórolok, amennyit csak lehet, akkor most nem írnék)
Google a barátod, biztos dob ki jópár helyet debrecenben.
De ha van valami motoros márkakereskedés (Honda, Yamaha, stb) oda nyugodtan besétálhatsz, és találsz.
50felett nem akarok rá költeni.
Méretben az M is oké lenne, picit pici, szemüveggel az L is kényelmetlen, Xl meg leesik szinte.
Én se debreceni vagyok, csak az van közel nagyváros.
Neten nézegettem, de így tipikusan nem találtam szemüvegeseknek való sisakot.
Enekem egy Givi Sniper sisakom van es eleg konnyu ala felkapni a szemuveget. Oke, hogy a szemuvegem szara is vekony, de meg sem erzem kb, hogy ott van.
Probalj fel tobbfelet, mert lehet talalsz olyat, ahol kenyelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!