Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Világjáró túra-sport A2-höz?

Sivatagi1996 kérdése:

Világjáró túra-sport A2-höz?

Figyelt kérdés

A kérdés adott, A2-höz keresek világjáró (hosszabb túrákra használnám és folyton mennék vele, off road és terep nagyon kevés,csak közút) vagy valamilyen sport-túra motort.

Eddig különböző 70kw környéki motorokat nézegettem (feles fojtással 35kw, teljesen rendben van) de elnézve ennek az egésznek a menetét,papírozás, több hónap munka,csak gyári stb. stb. rengeteg pénz és gubanc. (CBR650F,750-800as adventure bike-ok jöttek szóba).

De így kénytelen leszek valami gyárilag 35kw(48LE) motort választani.

Nézegettem a CB500X-et, de annyira semmitmondó kis szikár gép (nem elég széles), meg ez a sor2 vibráció eléggé idegesít.

Milyen motorokat ajánlanátok/találtok valahol ilyesmi kaliberű gépet ami ténylegesen 35kw-s papírokkal rendelkezik (nemkell vele nekem baszogni) akkor kérlek írjatok!

Köszönöm előre is mindenkinek,széles utat!

2017. aug. 24. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:
NC700-at nézzed meg
2017. aug. 24. 16:50
 2/5 anonim ***** válasza:
A legjobb lenne, ha letennéd korlátlanra. Nehéz mit javasolni, mert ekkora teljesítményhez nem szoktak sor4-et gyártani, vagy ha igen, akkor azok elég pörgősek és az ergonómiája sem igazán túrázásra kialakított. Nézd meg az első generációs Honda NC700X-et, az hasonló, mint a CB500X csak kicsivel nagyobb és több a nyomaték, de még mindig 35kW, csak az is 2henger. Szerintem a CB500X és az NC700X is baromi jó gépek. Esetleg Yamaha XT660Z, Aprilia Pegaso Strada 650, ezek egyhengeresek, szóval még jobban fog rázni. Valahol sajnos kompromisszumot kell kötnöd, én valamelyik Hondát vinném leginkább. Más most nem jut eszembe, remélem kapsz még ötletet.
2017. aug. 24. 17:00
 3/5 A kérdező kommentje:

18 vagyok, a korlátlan még két év, ezért is volt érvágás amikor kiderült nem gondolkodhatok 70kw-ig hanem csak 35ig. Lehet nem is lesz érdemes beruháznom hanem megvárom a korlátlant az R125-ön és lesz egy 1200as teneré :P

Köszönöm aki eddig válaszolt

2017. aug. 24. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Szívesen, de szerintem pont jó lenne 35kW-on motorozni a teneréig, mert az nagy ugrás lenne és vagy megijednél tőle, és kicsit elmegy a kedved, vagy pedig nem ijedsz meg és bajod eshet. Szerintem vegyél valami olcsóbb motort, mert nem csak az ereje lesz más, a súlyát is szokni kell, máshogy kell a nehéz gépekkel kanyarodni is stb. Suzuki Gs500, Kawa Er5, Aprilia Pegaso, Kawasaki KLE500, tudom nem annyira szimpi, de legalább nem kell őket sajnálni, szerintem élvezhetőek, és arra jók, hogy magabiztos maradhass egy még nagyobb gépen.
2017. aug. 24. 22:10
 5/5 Pálpusztai Dezső ***** válasza:
Nekem volt Nc700-om,meg CBR650F-em is.Nyugodtan kérdezz,ha van mit.
2017. aug. 25. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!