Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autósok miért nem engedik...

Az autósok miért nem engedik át a gyalogosokat az úton? Mit veszítenének?

Figyelt kérdés

Zebránál átlagosan 5 percet várok, mire át tudok menni az úton, zebra nélkül 10-15 perc se ritka....

Ezzel szemben, ha autóval vagyok, mindig átengedem a gyalogost, és pár másodperc alatt utolérem az előttem menőt, semmivel nem leszek hátrébb.

Akkor miért nem állnak meg a legtöbben? Mi lesz rossz nekik akkor? Mit veszítenek? Tényleg érdekel az oka, csak sajnos ugye akkor és ott őket nem tudom megkérdezni...

2017. aug. 24. 14:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Kérvényezte már sok ember sokszor, az ovisok-sulisok is zebra nélkül mennek át, de tojnak rá :( 50-es tábla van egyébként.

Munkaidő vége után, pesttől nem messze eleg sok autó van.. SOHA nem engedett még át senki, mindig meg kell várnom, hogy elfogyjanak az autók, ami Ennyi idő.

2017. aug. 24. 15:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Vágj ki keménypapírból egy STOP táblát, azt tartsd fel, mielőtt át akarsz menni.

Amúgy tényleg egy zebra lenne a megoldás. Ha nem tudsz átmenni, még a buszt is lekésheted, nem?

2017. aug. 24. 15:57
 13/13 A kérdező kommentje:

A tábla jópofa ötlet :D

Gondolom le lehet késni, abba az irányba nem szoktam buszozni, csak hazafele ott szállok le.

2017. aug. 24. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!