Ninokutya kérdése:
Milyen 50 es motort ajánlotok? 182 CM Vagyok és 115 kg,
Figyelt kérdés
nézegettem sportmotorokat és supermotokat ami nagyon tetszik az arilia rs 50, derbi gpr, aprilia rx . Mi a vélemnyetek és tapasztalatotok? Nem lennék nagy a sportmotorhoz? ültem már egyen és egész kényelmes volt. Jelenleg simsonom van de nem nagyon kell már. Robogórol hallani sem akarok!2017. aug. 23. 22:50
1/1 anonim válasza:
Szia én is így voltam ezzel! Én is ilyen magas vagyok és igaz nekem A1 jogsim van és egy Honda cbr 125 r használok és nekem tökéletes! ami azt illeti a Derbi Gpr 50 tökéletes lenne neked megbízható meg megy is. Elférsz rajta, Aprilia rs 50 nem ajánlanám annyira... Nekem volt egy olyanom. Kiszámíthatatlanok és ha most hirtelen a simsonról átugranál az apriliára annak nem lenne jó vége..Az aprillia is ideális jó motor viszont nem valami kényelmesek, meg egy idő után kinőnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!