Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi a keréknyomás az első...

Szabó Éva Györgyi kérdése:

Mennyi a keréknyomás az első kerekekben és a hátsó kerekekben (bocsi, de elfelejtettem mert nem én csináltam régebben)?

Figyelt kérdés
Köszi a választ!

2017. aug. 22. 08:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

# 5-s válaszoló.

Az előbb nem volt kedvem válaszolni a kommentjére.

Egy kicsit rosszul esett az, ahogyan megszólított.

Nincs nekem semmi kedvem vitatkozni emberekkel, özvegyen, egyedül, minden segítség nélkül.

Hiába kerestem a Google-on a Daewoo Matíz-zal kapcsolatban a keréknyomást nekem nem jöttek fel olyan oldalak, ahol találhattam volna róla infót. Lehet az én hibám, hogy csak így tettem fel a kérdést: "Daewoo Matíz keréknyomás". Azért jöttem be most, mert épp a lignitet hordom a helyére, és nem tudok a laptop előtt ülni.

Azért köszönöm a választ.

2017. aug. 22. 12:35
 12/17 A kérdező kommentje:

# 10-s válaszoló.

[link]

Lehet, hogy mégsem tökéletesen így kerestem a megfelelő választ a Daewoo-ra, mert ez a link nekem nem jött fel.

Köszi szépen a választ!

2017. aug. 22. 12:45
 13/17 A kérdező kommentje:

....igaz az összes többi ott volt, csak nem néztem végig, mert ennél a linknél: [link]

...nem kaptam választ a kérdésre. Visszakerestem és nem guminyomást írtam be, hanem keréknyomást. Valószínű azért nem adta ki a kereső ezt a linket.

Köszi szépen!

2017. aug. 22. 12:50
 14/17 anonim ***** válasza:

#5 vagyok.

Elnézést a stílusomért,szánom-bánom.

Elöl 2,2

Hátul 1,8 bar.

2017. aug. 22. 13:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Kapok (#10) zöld pacsit? :-)
2017. aug. 22. 13:16
 16/17 A kérdező kommentje:

OK! Kedves #5-s válaszoló!

Nincs semmi probléma!

Bárcsak adhatnék Önnek is + 10 zöld pacsit!

Köszi szépen! :)

2017. aug. 22. 13:44
 17/17 A kérdező kommentje:

Kedves # 15-s válaszoló! Hogyan tudok adni, elég ha így

küldöm, (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) mivel a rendszer csak egyet engedélyez! :)))) Plusz öt db.

(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

Kedves #5-s válaszoló és Kedves Mindenki!

Önnek is és a többieknek is küldöm a pacsikat:

(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) és plusz a ráadás még öt db. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

2017. aug. 22. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!