Mennyi a keréknyomás az első kerekekben és a hátsó kerekekben (bocsi, de elfelejtettem mert nem én csináltam régebben)?
# 5-s válaszoló.
Az előbb nem volt kedvem válaszolni a kommentjére.
Egy kicsit rosszul esett az, ahogyan megszólított.
Nincs nekem semmi kedvem vitatkozni emberekkel, özvegyen, egyedül, minden segítség nélkül.
Hiába kerestem a Google-on a Daewoo Matíz-zal kapcsolatban a keréknyomást nekem nem jöttek fel olyan oldalak, ahol találhattam volna róla infót. Lehet az én hibám, hogy csak így tettem fel a kérdést: "Daewoo Matíz keréknyomás". Azért jöttem be most, mert épp a lignitet hordom a helyére, és nem tudok a laptop előtt ülni.
Azért köszönöm a választ.
# 10-s válaszoló.
Lehet, hogy mégsem tökéletesen így kerestem a megfelelő választ a Daewoo-ra, mert ez a link nekem nem jött fel.
Köszi szépen a választ!
....igaz az összes többi ott volt, csak nem néztem végig, mert ennél a linknél: [link]
...nem kaptam választ a kérdésre. Visszakerestem és nem guminyomást írtam be, hanem keréknyomást. Valószínű azért nem adta ki a kereső ezt a linket.
Köszi szépen!
#5 vagyok.
Elnézést a stílusomért,szánom-bánom.
Elöl 2,2
Hátul 1,8 bar.
OK! Kedves #5-s válaszoló!
Nincs semmi probléma!
Bárcsak adhatnék Önnek is + 10 zöld pacsit!
Köszi szépen! :)
Kedves # 15-s válaszoló! Hogyan tudok adni, elég ha így
küldöm, (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) mivel a rendszer csak egyet engedélyez! :)))) Plusz öt db.
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Kedves #5-s válaszoló és Kedves Mindenki!
Önnek is és a többieknek is küldöm a pacsikat:
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) és plusz a ráadás még öt db. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!