Milyen AUTÓRÁDIÓT ajánlotok?
semmilyet az a legjobb
azt nem lehet kilopni
Max 5 ezer forintért....haha....ez jo volt!
Biztos nagyon komoly lehet a kérdésed tekintve hogy ezekbe a pokolba ahogy elnézem gyárilag is valami dupla din-es cucc van...........ez nem 1200-es zsiguli hogy kimegyek a zsibogóba azt veszek bele valami 40eves videoton rádiót 200forintert az első gagyistól.....
5000ft?? Wtf?!? Annyiért még a gagyi kinai sincs használtan , 25 ezer környéke egy alap de jo rádio ujjonan . Ha 5ezerért lehetne király rádiot venni akkor nem 120ezerért vettem volna pioneer fejegységet ....
Tipik. felfogás fillérért , de jobb ingynen , de a legjobb és legstrapabirobb . A gyári fejegységet emiatt nem adom el mert azért is 10 ezret kináltak hát kössz akkor marad a gyári gps-es 2dines rádio azt be rakom az asszony 4-es golfjába azt abbola gyári kazettásat meg be rakom a garázsba . Ha 5 ezerét talász rádiot kezet csokolok banyek ne legyél el tévedve .
Tudom , tudom jön a le értékelés mert meg mondja az ember hogy aranyat sz.r árán nem kapsz ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!