Mazda 3 (2005-2007) vagy Golf 5 szintén ez az évjárat?
Figyelt kérdés
Friss jogsoítványos vagyok, elsőéves egyetemista. Ez a két autó merült fel számomra, egyértelműen a családom veszi, viszont nem kell félreérteni nem azért mert mindent megkapok hanem mert a szüleimnek nincs jogsija, és nemcsak.őket hanem az egész családot furikáznom kellene amikor szükséges. Amint említettem csak én tudok vezetni, ezért legtöbbet én használnám városi környezetben. Szerintetek melyiket éri meg jobban és milyen motorral?2017. aug. 21. 12:14
1/1 anonim válasza:
Golf5 1.6-os motorral. De igazságszerint ha találsz egy nem rohadó mazda3-at akkor az is tökéletes, megbízható társ. Golf mellett annyi szól, hogy tágasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!