Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autó jobb. VW Jetta...

ElekTamás88 kérdése:

Melyik autó jobb. VW Jetta 1.6, vagy Astra H 1.6 Sedan?

Figyelt kérdés
Sziasztok, műszakilag melyik autó jobb? Megbízhatóság, fenntarthatóság, komfort...stb. Valahol olvastam az Astra-ról, hogy a 116Le Twinport egy picit problémás. A Jetta elvileg kivisz a világból, cserébe többet fogyaszt.

2017. aug. 20. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem VW Jetta V 1.6-om van, remek kis autó bár tényleg sokat fogyaszt. Városban simán benyel 11-12 litert. Műszakilag én megbízhatónak gondolnám és kevés baj volt vele EDDIG! Igen, ugyanis most pont gond van vele, méghozzá a biztonsági övnek az érzékelőjével. Folyamatosan sipol a vezetőoldali kis "biztosnsági öv bekapcsolására figyelmeztető ikon", holott végig bevagyok kötve. Amúgy ezt leszámítva semmi bajom nincsen vele, viszont ez lassan már kiborít, szóval el is fogom vinni a szervízbe (ja, ami mellesleg baromira nem olcsó egy VW-nél). Mindezek mellett hatalmas a csomagtere, tágas az utastér is, 4 felnőtt nagyon kényelmesen elfér. A vezethetősége kiváló, szép az úttartása is, nagyon jól szigetelt, alig van menetzaj. Az 1.6-os benzin motor annyira nem bivaly, de azért van benne erő. Olyan túl rosszul szerintem nem tudsz ezzel a típussal járni, de azért vesd egy alapos tesztvezetés alá a járgányt.
2017. aug. 20. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Jetta, egyértelmű. Formailag is sokkal szebb. Fogyasztása több, de valamit, valamiért.
2017. aug. 21. 06:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

#1-esnek:

Nekem is kellett már övcsat érzékelőt cserélni, ne aggódj, típushiba. 20k volt márkszervízben.

2017. aug. 21. 10:51
 4/5 David a barátságos válasza:
vagy ingyen széthúzod az ülés alatt a csatit. : D
2017. nov. 27. 13:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak a nagy hozzáértésben nehogy az oldallégzsák csatiját húzd le!
2017. nov. 27. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!