A1, vagy várjam meg a B125-öt?
Nagyon sokat filózok a dolgon. B125 sokkal de sokkal olcsóbb lenne, csak nem tudom mit csinálnék 2 évig.
A1 viszont számomra sokkal kedvezőbb lenne, mert már rég nagy álmom egy 125-ös, de persze akarok majd B-s jogsit is, de az én szemszögömből amíg amúgy is vonatozok, nem lenne mit elsietni.
Ha esetleg A1-et teszek, nem akarok majd csak korlátlanra menni, ha már annyi idős leszek.
Így kb. elmagyarázva a kicsit sem kétségbeesett helyzetemet, szerintetek melyik legyen?
(Ui. eddig sem voltam egy hülye fiatal, aki amint teheti száguldozik, továbbra sem akarok az lenni, csak, hogy elkerüljem.a félreértéseket ;) )
Szerintem egyértelmű, hogy előbb a B és utána B125, sokkal jobban megéri és ha jól tudom KRESZ vizsga se kell ha 2 éven belül megcsinálod.
B kategória szerintem manapság alap, hogy legyen és ugye B-vel vezethetsz AM-et gyakorlásképp is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!