Gilera Typhoon 50 robogó tankja mekkora és ha kigyullad a kevés benzin lámpa, akkor még mennyit tud menni?
Figyelt kérdés
Neten kerestem, de egy-két értékelésen túl nem tlaáltam semmit, aztán mivel Piaggio Typhoon találatokat dobott ki, mondom rákeresek wikin, hogy nem e olvadt össze, angol nyelven találtam leírást, hogy 1992-ben a Gilera a Piaggio részlegévé, alcsoportjává vált v megvették lényegtelen, aztán rákerestem így magyarul a Piaggio Typhoonra, de csak angol használati útmutatót találtam és abban a petrol tank méretére azt írják, hogy hozzávetőlegesen 5,5 l tartalékokkal együtt. Azért érdekelne engem ez, mert vaterom sose tapasztalta ki, hogy mennyi az annyi, mielőtt kifogyott volna rátankolt mindig.2017. aug. 17. 09:19
1/2 mc_jozsika2009 válasza:
suzuki katana 97 levegős lámpa kigyulladás után még 20km van benne 6 literes a tank
2/2 mc_jozsika2009 válasza:
de ez függ attól hogy milyen alaktrészek vannak benne tuning/ sima, vezetési stílus: ha sokat mész csőgázon gyorsabban fogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!