a műszakin biztos. rendőrfüggő, mert ha nem vakít, és nem kimondottan zavaró, azonkívül a gyári előírt megvan, akkor nem biztos.
2017. aug. 15. 09:38
2/7 anonim válasza:
Légyszi ne tedd! Annyira gagyik ezek a karácsonyfaizzók. Még sokszor a gyáriak is. Ami már egy csík, és nem pontokból áll, az jól néz ki, amennyiben eredetileg is az autó formatervének része, és leköveti, illetve továbbviszi a karosszéria éleit. De amihez nem tervezték eleve, azon szinte kivétel nélkül rosszul mutat, diszharmonikus lesz tőle. Tudom, hogy ízlések és pofonok különbözőek, de ezek egyszerűen nem néznek ki jól. Milyen autóra tennéd? Nem szebb gyári állapotában? Bármi is legyen, még egy F Astra is úgy szép szerintem, ahogy van. Bármi ilyen utólagos átalakítás nevetségessé teszi általában. Tőlünk nyugatabbra nem is csinálják ezt, de Magyarország ilyen tekintetben a Balkán része, és ebben inkább a románokhoz, ukránokhoz hasonlítunk sajnos :(
2017. aug. 15. 09:57
3/7 anonim válasza:
2.-nak igaza van.
Egyébként elég egy apró érintkezési hiba amitől néha világít, néha nem..azaz villog. Akkor már tuti, hogy büntetnek érte.
2017. aug. 15. 10:12
4/7 anonim válasza:
VIzsgán nem engedik át, és elvileg a rendőrnek is nemhogy büntetni kéne, hanem a helyszínen be kéne vonnia a forgalmit, mível nem teljesíti a gépjárművek közúti közlekedésének feltételeit leíró jogszabály előírásait.
2017. aug. 15. 10:22
5/7 anonim válasza:
Nem tudom,hogy csak úgy kérdezed,vagy tennél e a kocsidra,de minden rosszindulat nélkül nekem is az a véleményem,hogy szörnyű gagyik,és nagyon cikin mutatnak.
Ezek ismét az igénytelen autókiegészítő bóvlik közé tartoznak,kb.mint a 90-es években a nelásskirács,meg a sok műanyag giccs.
Műszakin biztos levetetik,mert nem a típushoz tartozó gyári világítóberendezés.Rendőr talán nem büntet,de szólhat érte,szerintem nem érdemes ilyenekre költeni,meg kitenni magadat,hogy ezért állítson meg a rendőr.
2017. aug. 15. 13:09
6/7 anonim válasza:
Azon kívül, hogy gagyi, ha a lámpatestbe szereled be, akkor valószínűleg a világítást is nagyban rontja. Ha kívülre, például a lökhárítóba, akkor csak simán büntetnek érte, mivel nem lehet az autón nem gyári világítóberendezés.
2017. aug. 15. 14:09
7/7 anonim válasza:
De lehet, ha megfelel a vonatkozó előírásoknak. Ködfényszóró és nappali menetfény nélküli autóba utólag is be lehet ezeket szerelni, ha a bekötésük, és az elhelyezésük megfelel az előírásnak.
Már vagy háromszor vizsgáztam utólagos ködfényszóróval, és kétszer utólagos nappali menetfénnyel. Mindekettőnek megvolt az E-minősítése.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!