Miért van ez a SUV ellenesség Magyarországon?
Nem csak az ezek az oldalon meg a Facebookon,hanem ismerősök,barátok is szinte kérdőre vonnak, hogy minek kell nekem egy tankkal járnom, mikor alig fér be sok parkolóba, meg a szűk utcákba.
Hát, arról nem én tehetek,hogy a magyar városok nem épültek át 21 századira,ahol többsávos sugárutak vannak, mint Észak-Amerikában.
Egy Toyota Land Cruiserem van, csodálatos jószág.
Amikor beállok vele egy kereszteződésben a lámpához, olyan, mint egy nagy bölény és körülötte sok kisebb állat.
Azért esett erre az autóra a választásom, mert egy kicsit "nyers" a külleme , ha lehet így fogalmazni.
Másrészt, az Audi Q7-est túlárazottnak a hasonló kategóriás Mercit meg giccsesnek tartottam.
És nem sok ilyen jön szembe a forgalomban:)
A Toyotán kívül talán más "népmárka" nem is gyárt ekkora Suvot.
tök egyszerű
kisfarkú, ruppotlan lúzerek, és könnyebb azt mondani, hogy neked kell farokhosszabbítónak, mint szembenézni a saját balf.szságukkal
4.
Nem Budapesten élek,viszont oda (is)járok dolgozni.
Én nagyra nőttem, (195 cm), a sportos autók nekem kicsik, nem tudok kényelmesen elhelyezkedni bennük.
Próbáltam Audi TT-t meg BMW Z 4-est is.
Ami a középkategóriát illeti, sokáig középkategóriás autóim voltak, Passat, Mazda 6 főleg.
Viszont meguntam a formájukat.Jó autók, de nekem unalmasak voltak már.
Ez a Toyota egyedibb autó, sokkal kevesebbet látni az utcán, mint Passatokból, sokkal kevesebb jön szembe.
Mindig szerettem kitűnni a tömegből, az extrém sportokat is kifejezetten szeretem.
Szerintem nincs vele baj mindig voltak vannak lesznek emberek akik utalnak vezetni, nem is tudnak, de szeretnék magukat többnek nagyobbnak érezni ezért vesznek egy városban hasztalan nagy dobozt amivel legalább maguknak bizonyítják a felsobbrenduseguket.
Szóval tojd le ki mit mond, te ilyen vagy.
Budapestre pont hogy nem jó a sport, mert hányadék az út, jobb a SUV
meg az se mindegy hogy melyikben ülök amikor ütközünk
egy kis TTben vagy egy land cruiserben
Magyarországon az utak még a Lada nevezetű járművekre lett tervezve mind utca szélesség mind parkolóhely szempontjából.
Egy SUV szerintem racionálisan nézve nem jobb választás mint egy egyterű vagy kombi.
- Magasabb felépítés ezáltal keményebb futómű -> magyar utakon eléggé rázós tud lenni
- Csak nagy felnivel néz ki jól amire szép peres gumi kell ami a magyar utakon szintén rázós.
- Többlet súly -> nagyobb fogyasztás , ütközésnél nem biztos hogy jó az a +0,5tonna lassítandó tömeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!