Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerülhet Opel Astra...

Davee22 kérdése:

Mennyibe kerülhet Opel Astra F 2 küszöb egy hátso sárvédöiv cseréje festése?

Figyelt kérdés
2017. aug. 12. 08:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha szakemberel csináltadod cégnél akkorleht minimum 100ezer forintal számolni és az még olcsó . Márka szervizben vagyok lakatos egy sima küszöb csere itt 120ezernél kezdödik fujás nélkül , de attol is függ hogy mekkora a cserélendő darab , mennyure rozsdás vagy mennyira van össze hajtva meg ilyenek , látatlanba erre nem nagyon lehet árat még meg se saccolni hogy mennyi lehet fujással mindennel cakk pakk . Arra számolj hogy minimum 1-2 hét mire készen meg kapod
2017. aug. 12. 08:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha maszek csinálja én is 100-120 ezer körüli összeget tippelek.
2017. aug. 12. 11:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.2 küszöb meg egy ív? :O
2017. aug. 12. 13:29
 4/6 A kérdező kommentje:
100 e be kerülne ? :O
2017. aug. 12. 13:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Mit vártál?

Két küszöb, az ív, alapozó, festék, +kellékanyagok + munkadíj.

Nekem a jobb hátsó kerékjárati ív, és a tankajtó környéke rohadt el, illetve a belső lemez is. A csomagtér alja is rozsdásodott, azt is megcsináltattam. Ez volt mindennel együtt 70 ezer. (Szintén F Astra)

2017. aug. 12. 18:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Megcsináltattad?
2022. jún. 8. 05:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!