Mennyire nehéz robogót vezetni?
Figyelt kérdés
Egyedül utazok hamarosan Balira és mivel a tömegközlekedés elég szerény, szeretném egy robogóval felfedezni a szigetet. Autót napi szinten vezetek, bicajozni is szoktam, viszont a robogó eddig kimaradt. Mennyire kell tőle félnem? Mire érdemes odafigyelni?2017. aug. 9. 19:47
1/7 anonim válasza:
Ha nem is volt még motorokkal dolgod hamar belejössz, nem kell ugye váltani csak huzod neki és lassitasz vele, ugye ugyan az a kressz-je tehát pipa, tükörbe gyakran tekints bele én azt mondom hajrá vágj bele pár kilométer és megszokod szinte mint a bringázás...
Gondolom kis testű robogórol van szó mert nagyobbat kezdésnek nem ajánlok :)
2/7 anonim válasza:
Nagyjából olyan, mint a vidámparki dodgem két keréken :) Ha kis kerekű, akkor a kátyúkra kell figyelni, más nincs.
3/7 anonim válasza:
Én egy tescos bevásárlókocsihoz tudnám hasonlítani :D
4/7 anonim válasza:
Nem tudom Balin hogy működik a robogózás, de tőlem nemzetközi jogsit kértek, a magyart nem fogadták el.
Amúgy semennyire, csak itt dönteni is kell a kormányzás mellett.
5/7 anonim válasza:
Bicajos és autós rutinnal nem fog gondot okozni.
Viszont érdemes utánaolvasni az ottani kresz szabályoknak.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2017. aug. 9. 23:13
7/7 anonim válasza:
Hát annyi lesz a különbség hogy hátsó fék bal részén a kormánynak első meg ugye a jobb. Még ha húzod rendesen is neki akkor sem kell félni. Valamelyikben elektronika leszabályozza, de ha 50-es és gondolom az akkor meg 60-70-nél úgy is vége :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!