Kínai opcom-ot vásároltam, de nem kommunikál az
autóval. Miért?
Figyelt kérdés
Feltelepítettem a drivert, látja is rendesen, a Test interface-ben is látja (v1.59), az autó kiválasztása után viszont azt írja ki, hogy nincs kapcsolat az ECU-val. Van olyan funkció, amit el tudok érni, de az ECU-t nem sajnos.
Astra H Caravan 1.9CDTI az autóm, azon nem megy, de van a családbnan egy Corsa C, azzal tökéletesen fut hibátlanul..... Mi lehet a baj?
Szintén H Astrával használom évek óta és tökéletes...
Ha a laptop felismeri és sikeresen lefut az interfész teszt is, akkor jól van feltelepítve. Nem tudom mi lehet a gond.
Gyári tech2-vel kommunikál az autó?
2017. aug. 7. 16:44
3/6 A kérdező kommentje:
Én összedugtam, azonkívül hogy megkeverte az agyát, villogtatja az ABS, ASR lámpákat, illetve a fogyasztásnál F értéket ír, azon kívül semmi gond.... Nem beszélve a 15 hibakódról, amit a kommunikáció hiánya miatt tesz az autóba :)
2017. aug. 7. 16:56
4/6 A kérdező kommentje:
2-es: nem próbáltam gyári tech2-vel még. Neked milyen verziójú a kínai opcomod, esetleg tudnál infót adni nekem erről?
2017. aug. 7. 18:04
5/6 A kérdező kommentje:
Még azon gondolkoztam, hogy mi van akkor ha sokkal egyszerűbb a megoldás annál,amire gondolok. Egyik ismerősom opcomjával megy az autóm, de nekem egyikkel sem, pedig már másodikat rendeltem meg Kínából. Az ismerősének az obd csatlakozók laposabbak és vékonyabban voltak, míg az enyémek pedig vaskosabbak picivel. Mi van ha egyik láb nem tud megfelelően csatlakozni emiatt? A kettő interfész kábel között éreztem, mikor a sajátomat nehezebb volt rádugni....
2017. aug. 7. 18:16
6/6 anonim válasza:
Válaszoltam a privátban feltett kérdéseidre.
Nekem nem villogtat semmit, nem ír F betűt és hasonlókat.
Igen, lehet hogy rosszul érintkezik. Esetleg az érintkezőket próbáld finoman meghajlítani, hátha...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!