Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 45000 Ft bírságot kaptam...

45000 Ft bírságot kaptam gyorshajtasert. Milyen jogon kovetelik tolem a penzt, ha fényképet nem kaptam? Ennyi erővel enis szorhatok csekkeket? Ez nekem nem bizonyíték.

Figyelt kérdés
Gyorshajtas
2017. aug. 7. 00:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Jött a levél, abban ott van, hogy hol tudok megtekinteni a bizonyítékot, illetve a bizonyítékul szolgáló fényképeket.

Nem küldik a fotót, hanem a netes oldal címét, illetve a bejelentkezéshez szükséges infót.

2017. aug. 7. 00:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szóval kaptál a rendőrségtől egy határozatot és arra képtelen voltál, hogy végigolvasd aztán hőbörögsz.

Esetleg próbáld meg elolvasni amit küldtek,le van benne írva hol tudod megnézni a képeket :D

2017. aug. 7. 02:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ez nem németország meg amerika, ahol a rendőr meg serif bemondására is fizetsz, itt fényképet is kapsz!
2017. aug. 7. 07:36
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

Nem kapsz fényképet csak megnézheted egy netes felületen.

Ott lesz rólad fénykép, csak kérdés hogy valóban gyorsan mentél-e, vagy csak te is a rendszer áldozata vagy.

Egyébként nem nehéz összehozni egy 45 ezres csekket, elég ha egy 30-as táblánál 56-tal mérnek be.

2017. aug. 7. 08:34
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

Ja persze rendszer áldozata....

De lehet menni a 30-as táblanál 30-al is ám.....

2017. aug. 7. 10:06
 6/8 anonim ***** válasza:
31%

5:

[link]

2017. aug. 7. 10:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen és? A nyilván hibás müködésért fellebbez mindenki es nem a gyk-ra jön háborogni..... es azért ez nem mindennapos....
2017. aug. 7. 10:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Én nem fellebbezni akarok, befizetem es kész, nem ülök seggre tőle , csak kotekedni szeretnék velük :D köszönöm a válaszokat
2017. aug. 7. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!