B vectra,1996-os évjárat,2. 0 benzin. Mi baja lehet?
Figyelt kérdés
Idén tavasszal vettük, tavaly ősz óta állt. Miután elkezdtük használni, kb két hónap után ki-ki villant a motorhiba jelző lámpa. Nem vettem észre ilyenkor változást. Néha nehezen indul, ilyenkor világít a hiba jelző. Eléri a 80 fokot a víz, újra indítom, elalszik a lámpa. Viszont ma egy Győr-Siófok, majd délután vissza úton, a szerpentin után rántott egyet, kigyulladt a motorhiba jelző, félreálltam, kb fél perc után lefulladt, majdhiába indítottam. Tíz perc pihenő után simán indult, majd ismét rántott egyet, hiba jelző bekapcsol, de hazaértünk. Indításkor az üzemanyagpumpa pár percig még megy.2017. aug. 5. 22:06
1/1 anonim válasza:
A hiba jelzés alatt a check lámpát érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!