Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki ért hozzá?

Valaki ért hozzá?

Figyelt kérdés
Trabi 601-esnél valami kopogás hallik, ahogy jár a motor. Csak terhelés nélkül. Reggel óta egyre hangosabb. Mi lehet ez? lehet köze ahhoz, hogy egyre melegebb a motor?

2017. aug. 5. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát reggel óta igencsak bemelegedhetett a cucc...

Viccet félretéve ezt a jóisten nem mondja meg neked látatlanban

2017. aug. 5. 17:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Arra már rájöttem közben, hogy a fordulat növelésével a hang is növekszik, az időmúlásán kívül. Míg rajta vagyok a gázon, jobban, ütemesebben kopog.
2017. aug. 5. 17:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendes válaszodat!Nyomtam érte egy zöld kezet! Arra már rájöttem közben, hogy a fordulat növelésével a hang is növekszik, az időmúlásán kívül. Míg rajta vagyok a gázon, jobban, ütemesebben kopog.
2017. aug. 5. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyjuk,hadkopogjon...

Vagy megszűnik,vagy komolyabbra vált és rájössz ha megáll alattad😊

2017. aug. 6. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:
lehet, hogy a hengerfej tömítése rossz vagy a gyújtás de így látatlanba nehéz megmondani
2018. júl. 2. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!